Avis pour Danieli Il Divino

1236 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
7.5
1236 avis
date score
Bjorn A.Alpaerts
Bjorn A. recommande ce restaurant pour:
Avis du  22/06/2017

prijs / kwaliteits verhouding goed is en de...

prijs / kwaliteits verhouding goed is en de service van de ober

VeroniqueVermeersch
Veronique recommande ce restaurant pour:
Avis du  22/06/2017

Vriendelijke bediening, schitterend kader (tuin...

Vriendelijke bediening, schitterend kader (tuin) en lekker eten. Geen lange wachttijden (alhoewel het behoorlijk druk was). Dit restaurant is een absolute aanrader, zowel voor zakenlunches/diners alsook om gewoon met vrienden of familie te genieten van een heerlijke maaltijd.

JosVerschave
Jos recommande ce restaurant pour:
Avis du  22/06/2017

Zeer lekker gegeten op een zeer aangenaam terra...

Zeer lekker gegeten op een zeer aangenaam terras! Zelfs met de hoge temperaturen van de laatste dagen was het best aangenaam zitten in het groen.

EddyVAN LOON
Eddy recommande ce restaurant pour:
Avis du  21/06/2017

gaberoni 3x zijn veel minder kwalitatief dan...

gaberoni 3x zijn veel minder kwalitatief dan vroeger ( ben meer dan 20 jaar klant) te klein en taai, te weinig smaak. te duur voor wat het is. presentatie was pover etc...

LucRoobrouck
Luc recommande ce restaurant pour:
Avis du  21/06/2017

Komen al bij Danieli van als ze starten op...

Komen al bij Danieli van als ze starten op de Keizerlijk, super locatie, aangename sfeer en eten goed. Jammer dat jullie als Italiaans restaurant geen Italiaans bier hebben zoals bv Perroni.

janVANDEN BRANDEN
jan recommande ce restaurant pour:
Avis du  21/06/2017

mooi kader - lekker eten en vlotte, attente...

mooi kader - lekker eten en vlotte, attente bediening! minpunt: op terras - regelmatig kwam er een geurtje voorbij alsof we op een hondenweide zaten! Werd wat weggelachen door ober.

Mary V.Vaughan
Mary V. recommande ce restaurant pour:
Avis du  21/06/2017

Super plaats heel relax Zullen zeker terugkomen...

Super plaats heel relax Zullen zeker terugkomen

placeholder
LieveSchaubroeck
Lieve recommande ce restaurant pour:
Avis du  21/06/2017

Heerlijk eten!...

Heerlijk eten!

AnthonyVan Dijk
Anthony recommande ce restaurant pour:
Avis du  20/06/2017

Hoewel geen haast is 1u op je eten wachten...

Hoewel geen haast is 1u op je eten wachten voor een lunch te lang.

VincentGABEL
Vincent recommande ce restaurant pour:
Avis du  20/06/2017

'service' was incredibly slow and bad. Almost...

'service' was incredibly slow and bad. Almost No avocado in the Salmon/Avocado dish. The Veal with lemon dish was sub-standard ( the veal was 'chewy' and it was more of a 'waterzooi' than a classic' vitello al limone'. Asked olive oil (for the bread ) 3x ...never arrived.... Received a small cup of 'spaghetti' ( noodles ??? totally soft!) as side with the veal with lemon ..then I requested the olive oil AGAIN..this time it arrived. Desert was good, but again, we received it without cutlery ..so again we had to wait before eating ( very warm out side! who wants a warm panacotta ??). Waiter took my napkin, and never returned it ! When we arrived ( 18:20) there were only 5 tables or so ...we had to wait long for serivce, ordering, etc ..... Have been a cline of Danieli's for ever since it opened ( in the Keyserlei ! )..............This was a ridicuously AWFUL experience !

date score