Avis pour Danieli Il Divino

1303 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
7.6
1303 avis
date score
InaBeyens
0 Favoris
1 Avis
Avis du  27/04/2017
Ina recommande ce restaurant pour:

Ik kom er al jaren en blijf het super aangenaam...

Ik kom er al jaren en blijf het super aangenaam vinden

RietVerrelst
0 Favoris
2 Avis
Avis du  21/04/2017
Riet recommande ce restaurant pour:

zeer jammer dat de zwaardvis niet vers was,...

zeer jammer dat de zwaardvis niet vers was, verder was dat gerecht zeer basic, redelijk prijzig voor wat er werd geserveerd

daisyaschenbrand
0 Favoris
1 Avis
Avis du  21/04/2017
daisy recommande ce restaurant pour:

Restaurant heeft leuke ambiance...

Restaurant heeft leuke ambiance

Miguelde Wolf
0 Favoris
3 Avis
Avis du  20/04/2017
Miguel recommande ce restaurant pour:

Mooi kader en fijne keuken, zoals we reeds...

Mooi kader en fijne keuken, zoals we reeds vele jaren gewend zijn. Maar de bediening laat nu toch veel te wensen over: bij het binnenkomen werd ons vanop verre afstand duidelijk gemaakt dat we maar zelf een tafeltje mochten uitkiezen. Wel erg ongeïnteresseerde ontvangst lijkt me. Na 20' (!) gewacht te hebben heb ik zelf maar aan een kelner gevraagd hoe we aan een aperitief en aan de kaart konden komen.... Uiteindelijk is het spijtig dat een fijn restaurant met een jarenlange traditie voor zo een onprofessionele reden klienteel verliest.

ChristelVan den berg
0 Favoris
6 Avis
Avis du  19/04/2017
Christel recommande ce restaurant pour:

Lekker gegeten maar redelijk duur bv simpele...

Lekker gegeten maar redelijk duur bv simpele koffie 4 euro Mooi kader Bediening ok maar toch routineus zonder persoonlijke toets

LucBoost
0 Favoris
1 Avis
Avis du  19/04/2017
Luc recommande ce restaurant pour:

Zeer mooi kader, lekker eten en professionele...

Zeer mooi kader, lekker eten en professionele bediening.

MartineDuchesne
0 Favoris
1 Avis
Avis du  19/04/2017
Martine recommande ce restaurant pour:

Na het eten zware buikklachten gehad. Naar...

Na het eten zware buikklachten gehad. Naar mijn gevoel waren sommige producten helemaal niet vers. Eveneens de sauzen die vergezeld waren van de gerechten waren koud. Super dure wijnen en algemeen dure kaart om 'à la carte' te eten. Geen mogelijkheid om bv een 3 gangen menu te nemen.

ChristianVercruysse
0 Favoris
3 Avis
Avis du  19/04/2017
Christian recommande ce restaurant pour:

Het gekende kader blijft steeds zeer aangenaam...

Het gekende kader blijft steeds zeer aangenaam verrassen, kwaliteit van de gerechten en de uitstekende service.

PatrickGevers
0 Favoris
1 Avis
Avis du  18/04/2017
Patrick recommande ce restaurant pour:

We Warren er al meerdere keren geweest . Maar...

We Warren er al meerdere keren geweest . Maar en tijdje weggebleven doordat er in twee ploegen moest gegeten worden , 18uur is te vroeg voor ons en 20:30 is te laat voor ons om nog te beginnen . Nu voor mijn verjaardag konden we om 18:30 dat ook wel vroeg is ,maar omdat we voor de eerste keer mijn zoon van de vrijdag 14 april 13 jaar dachten we dat dit een mooie gelegenheid was omdat hij sandrendaags toch naar school moest . Ik durf zeggen hij vond het super en lekker en was er vanmorgen nog over bezich , dus een fan bij . Weet niet of het terug veranderd is de uuren maar heb weer genoten met volle teugen .

PeterLissens
0 Favoris
3 Avis
Avis du  18/04/2017
Peter recommande ce restaurant pour:

Mooi kader in de natuur (hoewel het warm kan...

Mooi kader in de natuur (hoewel het warm kan worden in de Serre) met top Italiaanse keuken

date score