Avis pour Korean Barbecue

3 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
7.8
3 avis
date score
Jan
Avis du: inconnu

Deze speciale keuken van het verre Oost wordt...

Deze speciale keuken van het verre Oost wordt toch iets anders bereid dan Japans en Chinees eten. Het is zeer authentieke keuken die men niet zo makkelijk kan tegenkomen in Europa. In de keuken staat de Koreaanse kokin die eten bereid met haar kinderen. Het eten wordt geserveerd door haar man die oorspronkelijk van Nederland is. Hij legt alles goed uit over het eten, als men niet zo goed weet over de Koreaanse keuken. Voor mij was het vooral de barbecue gerechten zeer goed bevallen, namelijk, Bulgogi: rundvlees, gemarineerd in sojasaus, sesamolie, knoflook en pepers. Bereid boven de grill, aan tafel. Het is een hoofdgerecht en wordt gereserveerd met rijst en bijgerechten. Mijn partner had een andere soort gerechten genomen die Bibimbab heet: Rijst bedekt met groenten, rundvlees en ei, geserveerd met een pasta van pepertjes. Bovendien wordt het geserveerd in een verwarmde stenen kom, waarin een spiegel ei gekookt wordt tegen de zijkanten van de kom. Het was zeer aangename en speciale ervaring. Alleen is het restaurant moeilijk te vinden, aangezien het restauran redelijk klein is. De reservatie is ook gewenst als men meer dan 5 mensen zouden willen komen.

Koriander
Avis du: inconnu

Het enige Koreaanse restaurant in Antwerpen...

Het enige Koreaanse restaurant in Antwerpen en eigenlijk erg lekker. Zeer weinig toegevingen aan de westerse keuken, voor een authentieke Koreaanse ervaring. De vrouw des huizes staat achter het fornuis, waardoor het soms wat traag gaat, maar ze kookt wel lekker. De Nederlandse gastheer kan nogal op de zenuwen werken. Het lijkt alsof alle klanten vrienden aan huis zijn. De bediening is traag, het restaurant erg ongezellig. Zo is er bijvoorbeeld geen muziek. Kortom: je komt voor het eten, niet voor de sfeer.

Steven
Avis du: inconnu

Really tasty, price was not expensive. But...

Really tasty, price was not expensive. But atmosphere was a bit too cold. Globally it was good.

date score