Avis pour Roma

12 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
8.3
12 avis
date score
Luc
Avis du: inconnu

Het zal dit jaar ongeveer 30 jaar zijn dat...

Het zal dit jaar ongeveer 30 jaar zijn dat wij dit restaurant bezoeken en één constante gedurende al die jaren is de kwaliteit van service én eten !Doén maar neit met tevelen want anders zit het té vol (doet het trouwens nu ook al...) Houden zo !!!

C. J.
Avis du: inconnu

Fantastische prijs/ kwaliteit. Heb er gisteren...

Fantastische prijs/ kwaliteit. Heb er gisteren een excellente Escalope Milanese met Tagliatelli gegeten voor slechts 13 euro. Aanrader.

Jacq
Avis du: inconnu

Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Uitgebr...

Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Uitgebreide menukaart met voortreffelijke pasta-gerechten, maar ook de vlees en visgerechten (vooral de scampi's) zijn niet te versmaden. Ondanks de doorlopende drukte een deskundige en accurate bediening. U krijgt hier voor minder dan 50 Euro p.p. een fantastisch keuzemenu voorgeschoteld.

Olivier
Avis du: inconnu

Een pizza is geen culinair hoogstandje, maar...

Een pizza is geen culinair hoogstandje, maar toch kan je er zoooo van genieten. En zeker in deze zaak waar stijlvol uitgedoste heren u vlot bedienen. Ga wel niet vooraan in de veranda zitten, maar gezellig achteraan. Dan komt ook het vakantiegevoel naar boven. Reserveren dus. Ik heb hier alleen nog maar pizza's gegeten, maar volgens tafelgenoten zijn andere gerechten evenzeer te smaken.

Natascha
Avis du: inconnu

Perfect italiaanse voeding en italiaanse bedien...

Perfect italiaanse voeding en italiaanse bediening. Lekker en degelijk! Aanrader: pizza prociuto en Limoncello!

A S
Avis du: inconnu

Best Italian restaurant in Antwerp...

Best Italian restaurant in Antwerp

Dominique
Avis du: inconnu

Eenvoudige Italiaan, maar zeer lekkere pizza...

Eenvoudige Italiaan, maar zeer lekkere pizza en dit alles voor uiterst democratische prijzen. Reserveren is hier geen overbodige luxe, want blijkbaar hebben ook nog andere mensen dit restaurant ontdekt.

Tania
Avis du: inconnu

Steeds weer zakken we af naar dit restaurant....

Steeds weer zakken we af naar dit restaurant. Voor mij persoonlijk kan je nergens in het Antwerpse een betere pizza eten als hier. Service is snel, discreet en professioneel; eten om je vingers af te likken. Goede wijnen en heel belangrijk... prijs - kwaliteit is top. Een echte aanrader.

peter
Avis du: inconnu

Goedkoop en lekker (vooral de pizzas) - sympath...

Goedkoop en lekker (vooral de pizzas) - sympathieke en uiterst effectieve obers Sergio en Luciano - heel veel stamgasten, waaronder veel Italianen. Nogal kitscherig interieur en geen scheiding rokers/niet-rokers.

Luc
Avis du: inconnu

Hoewel ik het in grote lijnen eens kan zijn...

Hoewel ik het in grote lijnen eens kan zijn met de gepubliceerde commentaar voor wat bediening betreft komen wij er al méér 20 jaar voor succulente pizza's,osso bucco en saltimbocca en vinden de prijs/kwaliteitverhouding nog altijd vér verheven boven die van andere Italiaanse restaurants te Antwerpen

date score