Avis pour Restaurant Primo Pasta & Vini

12 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
8.0
12 avis
date score
JohanVan Hoeck
Avis du  05/05/2017
Johan recommande ce restaurant pour:

Lekker Eten, mooie keuze van gerechten & vriend...

Lekker Eten, mooie keuze van gerechten & vriendelijke service

AnneliesBertels
Avis du  03/05/2017
Annelies recommande ce restaurant pour:

+ lekkere gerechtjes + goede service - soms...

+ lekkere gerechtjes + goede service - soms porties te klein Maar over het algemeen zeer tevreden

PatrickDendooven
Avis du  01/05/2017
Patrick recommande ce restaurant pour:

Lekker, leuk kader en correcte prijs. Jammer...

Lekker, leuk kader en correcte prijs. Jammer dat de bediening ons wat uit het oog verloor na de hoofdmaaltijd waardoor we na een hele tijd wachten uiteindelijk zelf om de dessertkaart moesten vragen.

dirkschockaert
Avis du  29/04/2017
dirk recommande ce restaurant pour:

eten was lekker. drank echt te duur 5,3 voor...

eten was lekker. drank echt te duur 5,3 voor glas huiswijn??? 2,8 voor flesje stella te duur . Voorgerecht twee kleine lekkere bruschetta hapjes voor 7,5 euro ??? te duur??? Hoofdgerecht was zeer lekker en niet te duur maar toch te weinig heb daar niet genoeg mee (lasagne) dus op middag spaghetti gaan eten ja maar niet om eens prijs kwaliteit te gaan dineren daarvoor is eindfactuur te duur.

AS verzekeringenJasmine
Avis du  21/04/2017
AS verzekeringen recommande ce restaurant pour:

Ik wil me even verduidelijken waarom ik heb...

Ik wil me even verduidelijken waarom ik heb doorgegeven dat ik niet tevreden ben. Er waren twee serveersters, een jonge met zwart haar en iemand met blond haar. Diegene met het donker haar was heel vriendelijk, daar kan niets over gezegd worden. De andere daarentegen was onvriendelijk. De klantbediening kan dan ook nog verbeterd worden! Ik had twee mails gestuurd en gebeld om door te geven dat onze reservatie werd gewijzigd van 17 personen naar 15 personen. Toen we echter binnen kwamen zei de serveerster onmiddelijk van: aah hadden jullie niet voor 17 gereserveerd? De communicatie kan dus ook nog verbeterd worden. Het eten was wel heel lekker, dat mag ook gezegd worden!

MartineClement
Avis du  17/04/2017
Martine recommande ce restaurant pour:

ik ben tevreden, want heb lekker gegeten voor...

ik ben tevreden, want heb lekker gegeten voor en goede prijs. Toch zou ik nooit meer de risotto met artisjok kiezen. Ik had namelijk niet verwacht dat de blaadjes erin zouden zitten, ik verwachtte eerder de 'fond'. Ik vond het vervelend eten, vergelijkbaar met de graten van een vis.

CarolineVandenweghe
Avis du  14/04/2017
Caroline recommande ce restaurant pour:

Lekker eten, prijskwaliteit goed. Alleen jamme...

Lekker eten, prijskwaliteit goed. Alleen jammer dat de beloofde gratis aperitief voor online reservatie niet meer geldig bleek te zijn ook al stond het nog op de site. Zet dat dan niet op de site !

Karl D.
Avis du  21/11/2016

Gezellige trendy zaak, met bediening, zoals...

Gezellige trendy zaak, met bediening, zoals ik het graag heb. Lekker eten, maar de wijnen konden beter.

placeholder
GeertVan den Hende
Avis du  28/03/2016
Geert recommande ce restaurant pour:

Helemaal goed

Voortreffelijke keuken, vlotte bediening, ruime keuze op de kaart en nog een aantal dagsuggesties er bovenop. Setting is ook prima, en we krijgen op einde (op Paasdag) er een aantal chocoladen eitjes bovenop wat ons etentje helemaal af maakte. Op de koop toe viel de prijs mee. We kwamen speciaal van Gent voor dit etentje wat bepaalde huisgenoten nogal 'silly' vonden, maar achteraf zwegen ze en namen ze er de terugrit van een uurtje er gerust bij :-).

placeholder
DeniseHagenaars
Avis du  06/12/2015
Denise recommande ce restaurant pour:

Primo altijd Prima

We komen regelmatig bij Primo en zijn er altijd van gecharmeerd! Super lekker en gezellig zitten. Zeker de moeite waard om daar eens heen te gaan! we zijn nu 2 weken geleden geweest en we hadden helaas wel last van de riool/toilet lucht. Nu zaten we er ook precies recht voor, maar als je naar de toilet gaat kan je maar beter je neus dicht houden. Gelukkig rook het eten wel lekker dat je de geur even niet rook. Jammer is dat wel. We komen er nu al een paar jaar, en het personeel is vriendelijk. Maar ze kunnen stiekem niet tippen aan een jongen die daar heeft gewerkt. (we zien hem nu niet meer, dus nemen we aan dat hij er niet meer werkt) Jongeman met een snorretje die alles precies, en leuk wist te vertellen over het menu. (geen idee hoe hij heet) We missen hem wel hoor!

date score