Avis pour Restaurant Primo Pasta & Vini

21 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
7.6
21 avis
date score
Fleur V.
Fleur V. recommande ce restaurant pour:
Avis du  10/07/2017

Wij gingen met vriendinnen eten in dit Italiaan...

Wij gingen met vriendinnen eten in dit Italiaans restaurant. Een 2 jaar geleden reeds eerder dit restaurant bezocht en toen vol lof!. Nu echter slechte bediening in jaren, risotto onvoldoende gegaard, pasta pesto waar de pasta dreef in de pesto en gedurende de hele avond een zeer hinderlijke geur van de toiletten.. Absoluut een afknapper!

TineVan Kerckhoven
Tine recommande ce restaurant pour:
Avis du  09/07/2017

zeer lekker gegeten...

zeer lekker gegeten

Walter L.Luys
Walter L. recommande ce restaurant pour:
Avis du  02/07/2017

Authentieke Italiaanse keuken....

Authentieke Italiaanse keuken.

Carol N.Neeman
Carol N. recommande ce restaurant pour:
Avis du  02/07/2017

Primo zorgde niet alleen voor een lekker diner,...

Primo zorgde niet alleen voor een lekker diner, maar ze hebben ook mijn vriends laptop teruggevonden! Bedankt!

placeholder
KatleenLambregs
Katleen recommande ce restaurant pour:
Avis du  02/07/2017

zie aparte email....

zie aparte email.

Maïthé D.Dille
Maïthé D. recommande ce restaurant pour:
Avis du  01/07/2017

Beste, Ik wil eerst en vooral beginnen met...

Beste, Ik wil eerst en vooral beginnen met te zeggen dat het eten heerlijk was! Daar was absoluut niks op aan te merken! Lang geleden dat ik op restaurant nog zo'n lekkere risotto heb gegeten! Maar we zijn gearriveerd om 19u, moesten nog even wachten tot ons gezelschap gearriveerd was, maar de bediening liet elke keer zo lang op zich wachten! Slechts één iemand van ons gezelschap had een voorgerecht (soep) gekozen, we waren met 8 en hadden ons aan de regel gehouden om slechts 5 hoofdgerechten te kiezen. Om 21u kregen we pas ons hoofdgerecht!!! In tussentijd is ons niks aangeboden, geen potje olijven, geen brood, niks! We waren allemaal uitgehongerd en dus een beetje lastig (dat doet honger met een mens!). Ook bij de dranken die we bij het dessert kozen, werden veel fouten gemaakt en om de avond af te sluiten, kregen we een foute rekening gepresenteerd! De rekening was (zwaar) in ons voordeel, maar we zijn zo eerlijk om daar iets van te zeggen. Moest het restaurant nu afgeladen vol hebben gezeten, dan zouden we dit begrijpen, maar dat was helemaal niet het geval! Ik kom zeker nog eens terug, omdat het eten zo lekker was! Maar als we dan nog eens zo lang moeten wachten, denk ik wel dat het dan de laatste keer zal zijn. Ik hoop echt dat jullie hier iets aan doen, want ook op FB lees ik in de recensies dat dit blijkbaar een veel voorkomend probleem is...

sandracassal
sandra recommande ce restaurant pour:
Avis du  28/06/2017

Super lekker eten, en zeer vriendelijke bedieni...

Super lekker eten, en zeer vriendelijke bediening

Jeroen A.Aarts
Jeroen A. recommande ce restaurant pour:
Avis du  26/06/2017

Na 20 minuten wachten heb ik zelf een ober...

Na 20 minuten wachten heb ik zelf een ober aangesproken en zijn we bediend. Het had netjes geweest als er een excuus was geweest. Bediening niet echt alert. In de schelpjes van mijn spaghetti vongole zat nog redelijk veel zand. Algemene indruk: slordig bediening en nochalant in de keuken. Vroeger was dit beter.

JohanVan Hoeck
Johan recommande ce restaurant pour:
Avis du  05/05/2017

Lekker Eten, mooie keuze van gerechten & vriend...

Lekker Eten, mooie keuze van gerechten & vriendelijke service

date score