Avis pour Enoteca Savini

173 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
8.6
173 avis
date score
Sigurd
Avis du: 09/03/2020
Sigurd recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Fantastisch lekker en uitstekend advies om...

Fantastisch lekker en uitstekend advies om verschillende wijnen te proeven. Top aanrader!

dirk
Avis du: 06/03/2020
dirk recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

lekker eten, gezellig...

lekker eten, gezellig

Elisabeth
Avis du: 28/02/2020
Elisabeth recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Heel lekker eten, vriendelijke bediening en...

Heel lekker eten, vriendelijke bediening en zeer gezellige setting

Ludwig
Avis du: 21/02/2020
Ludwig recommande ce restaurant pour: Couples, Business lunch/dîner, Cadre trendy

Zeer authentieke gerechten , lekkere pasta...

Zeer authentieke gerechten , lekkere pasta al dente , vriendelijke gastvrouw.. Heel goed !

Kristl
Avis du: 16/02/2020
Kristl recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

Wij hadden om 18u gereserveerd. Nadat we aan...

Wij hadden om 18u gereserveerd. Nadat we aan tafel zaten, kregen we de melding dat we een wisseltafel waren en dus om 19.55u moesten recht staan van onze tafel. Dit hadden we graag geweten bij onze reservatie. Dan hadden we elders gaan eten en niet daar. Op 2u moet je je eten binnen schrokken. En dan hadden we nog geen aperitief en koffie genomen. Het eten was lekker maar door het feit dat we de tijd zo in het oog moesten houden, hebben we niet van onze maaltijd kunnen genieten. Jammer !!!

Guy
Avis du: 06/02/2020
Guy recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Hartelijke verwelkoming, zeer lekker gegeten,...

Hartelijke verwelkoming, zeer lekker gegeten, en geen druk, niettegenstaande we op het einde nog maar met twee mensen in de zaak zaten.

Manuel
Avis du: 19/01/2020
Manuel recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants, Gastronomie

i really cant decide in between the staff and...

i really cant decide in between the staff and the food ,of course with that name the wines selection is great, grazie tanti alla sorela e il fratello anche il ragazzo

Cybelle
Avis du: 22/12/2019
Cybelle recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Great food, excellent wine and very friendly...

Great food, excellent wine and very friendly service! Our favorite Parmigiana di Melanzane in the whole city!

Bert
Avis du: 12/12/2019
Bert recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner

The menu is rather small (no salads in winter)...

The menu is rather small (no salads in winter) and rest is mostly pasta... The wine card is very nice.

Hilde
Avis du: 17/11/2019
Hilde recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Lekker eten en gezellig restaurant...

Lekker eten en gezellig restaurant

date score