Avis pour Duke Of Antwerp

321 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
8.2
321 avis
date score
Fien V.
Avis du: 05/03/2019
Fien V. recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Het is de eerste keer dat we In de Duke of...

Het is de eerste keer dat we In de Duke of Antwerp kwamen ontbijten. Het was voor ons een verrassing. Wij wisten niet waaraan we ons mochten verwachten. Het is heel goed meegevallen. Warm onthaal, verzorgt etablissement, prima bediening en vriendelijk personeel. Wij komen zeker nog een keertje terug.

DANIELLE
Avis du: 17/02/2019
DANIELLE recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

The food was very good, we are from Antwerp...

The food was very good, we are from Antwerp so we like good food, and the location is perfect. But if the client asks for Cava don’t give them champagne, and don’t charge them for champagne. I mentionned it and they charges us for Cava, so also a good service.

GEORGES
Avis du: 01/02/2019
GEORGES recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Volledig in orde en lekker gegeten....

Volledig in orde en lekker gegeten.

Nadine V.
Avis du: 22/01/2019
Nadine V. recommande ce restaurant pour: Cadre trendy

Schitterend breakfast. Zeker voor herhaling...

Schitterend breakfast. Zeker voor herhaling vatbaar. Alles was top en zeer vriendelijke bediening

Dirk W.
Avis du: 21/01/2019
Dirk W. recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

Zeer mooi verzorgd ontbijt in mooi kader. Enkel...

Zeer mooi verzorgd ontbijt in mooi kader. Enkele minpuntjes: Ontbijt is niet volledig zonder koffie. Jammer dat we extra moesten betalen voor onze koffies, in verhouding toch duur (14 € voor elk 2,koffies) Het was koud in de zaal, ons even opwarmen bij de vrieskou buiten zat er helaas niet in.

Karin
Avis du: 21/01/2019
Karin recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Knap interieur, met Vivabox ontbijt met bubbels...

Knap interieur, met Vivabox ontbijt met bubbels. Vriendelijk personeel en vezorgd ontbijt met lekkere krokante pistolets en croissants. Spijtig dat we de koffie moesten betalen.

Patrick D.
Avis du: 16/01/2019
Patrick D. recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Vriendelijke ontvangst. Heel lekker en verzorgd...

Vriendelijke ontvangst. Heel lekker en verzorgd ontbijt ! Wij komen vast en zeker terug. Groetjes.

placeholder
Patrick
Avis du: 16/01/2019
Patrick recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Voldeed aan de beschrijving. Mooi interieur. Le...

Voldeed aan de beschrijving. Mooi interieur. Lekker en uitgebreid ontbijt. Amusante bediening.

Gaby
Avis du: 15/01/2019
Gaby recommande ce restaurant pour: Groupes

Vriendelijke en behulpzame medewerkers - lekker...

Vriendelijke en behulpzame medewerkers - lekker en overvloedig eten - gezellig interieur

date score