Avis pour Sensunik

385 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
8.1
385 avis
date score
Jurgen
Avis du: 05/03/2017
Jurgen recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants

Ideale formule om met zeer jonge kinderen toch...

Ideale formule om met zeer jonge kinderen toch degelijk te kunnen tafelen

Geert
Avis du: 05/03/2017
Geert recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants

Lekker eten en kindvriendelijk...

Lekker eten en kindvriendelijk

Wouter
Avis du: 20/02/2017
Wouter recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants, Rapport qualité/prix

Perfect en uniek concept om gezellig, zorgenvri...

Perfect en uniek concept om gezellig, zorgenvrij en lekker te tafelen met de kinderen.

Heidi
Avis du: 19/02/2017
Heidi recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants

alles wat tip top in orde! sfeer, bediening...

alles wat tip top in orde! sfeer, bediening en eten! kinderen hebben zich ook prima vermaakt en voor ons op tweede etage was het alsof we in onze eigen huiskamer zaten ver weg van alle kabaal ... zalug dus

Erik
Avis du: 19/02/2017
Erik recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants

Het concept waarbij jonge kinderen apart kunnen...

Het concept waarbij jonge kinderen apart kunnen spelen onder begeleiding, en er tevens eten, is uniek. Het maakt het mogelijk om met ganse de familie uit eten te gaan zonder dat er naar babysit moet gezocht worden. De openingsuren zijn ook aangepast aan het kleine volkje, zodat het terug naar huis gaan voor hen niet te laat wordt. Dit bestaat nergens anders in de provincie Antwerpen. De bediening is erg vriendelijk en de kaart eerlijk, zonder franjes, van behoorlijke kwaliteit. Jammer dat fotos van mij en mijn familie op de website van Sensunik geplaatst werden zonder mijn toestemming ( ... inbreuk op de wet op de privacy ... ). Daar wil ik het met de eigenaar nog eens over hebben. Met vriendelijke groeten, Erik Merckx Tel.: 0499 94 36 15 email: erik.merckx1@telenet.be

Caroline
Avis du: 10/02/2017

Wij werden zeer gastvrij ontvangen, hadden...

Wij werden zeer gastvrij ontvangen, hadden een tafel aan het raam, bij de verwarming en werden op een zeer vriendelijke wijze bediend. Het eten was vers en verrukkelijk lekker. Aangezien we op een donderdag zijn gaan eten, was er een speciaal menu dat zeer prijselijk was. Een echte aanrader!

Jozef
Avis du: 07/02/2017
Jozef recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants, Rapport qualité/prix

Gezellig, goede bediening soepelheid...

Gezellig, goede bediening soepelheid

Arthur
Avis du: 06/02/2017
Arthur recommande ce restaurant pour: Enfants

Ook geschikt voor nog zeer kleine kindjes!...

Ook geschikt voor nog zeer kleine kindjes!

Pieter R.
Avis du: 30/01/2017
Pieter R. recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants, Rapport qualité/prix

Altijd leuk om bij Sensunik te gaan eten! Je...

Altijd leuk om bij Sensunik te gaan eten! Je kan er gezellig zitten keuvelen, terwijl de kinderen het ook naar hun zin hebben op de speelzolder. De verstrooide ober die wellicht niet veel geslapen had, nemen we er met plezier bij.

Karolien
Avis du: 16/01/2017
Karolien recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants

om de eenvoudige reden dat je hier als volwasse...

om de eenvoudige reden dat je hier als volwassene super lekker kan gaan eten en dat de kinderen het ongelooflijk naar hun zin hebben op de speelzolder. Het was onze "eerste keer", maar we komen zeker terug!

date score