Cuisine
Budget
€€
Jours de fermeture
Mardi
Contact
Afficher le numéro de téléphone Email
Voir tous les détails du restaurant
Note moyenne des avis
9.0 Basé sur 9 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
9 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
Angelo.M
Avis du: inconnu

Petit restaurant très agréable... Le personnel...

Petit restaurant très agréable... Le personnel est accueillant, serviable, sympathique et professionnel... De plus nous sommes très bien servis et la cuisine est délicieuse... Nous n'avons rien laissé dans nos assiettes ! Bon rapport qualité-prix. Au prochain passage par Anvers je n'hésiterai pas à m'y arreter pour goûter et apprécier la bonne cuisine italienne...

Simon
Avis du: inconnu

Het moet niet altijd duur zijn om lekker te...

Het moet niet altijd duur zijn om lekker te eten. Groot is het restaurant niet, maar dat hoeft niet altijd. De Ossobuco was perfect evenals de pizza's. Goede en zeker geen dure wijn en de bediening was gewoon om van te dromen. De jongen die ons bediende leefde echt voor zijn vak, doet alles met de glimlach en was zeer verzorgd, wat toch ook wel belangrijk is. Terugkomen doen we zeker. Simon

Marc
Avis du: inconnu

Typisch Italiaans ! Aan te raden voor een...

Typisch Italiaans ! Aan te raden voor een gezellig onderonsje met vrienden en vriendinnen...

Peter
Avis du: inconnu

Dit is ons vast italiaans adres uit de buurt....

Dit is ons vast italiaans adres uit de buurt. Lekkere gerechten, voldoende op je bord en correcte en vriendelijke bediening! Hier kom ik graag terug!

Anais
Avis du: inconnu

Twee keer ben ik ondertussen langsgeweest bij...

Twee keer ben ik ondertussen langsgeweest bij Pastamore, en twee keer een absoluut succes! Een gezellige, sfeervolle inrichting met voldoende ruimte tussen de verschillende tafeltjes in combinatie met een stijlvolle en correcte bediening is al een eerste stap in de goede richting. Ik koos tijdens beide bezoeken voor een pastagerecht, en dit was telkens zeer lekker én bereid zonder sterk Belgische toets. Ci tornerò sicuramente!

Sonia
Avis du: inconnu

Op een doordeweekse maandagavond met een bonnek...

Op een doordeweekse maandagavond met een bonneke van "Passe partout" voor een pasta met zalm koffie aan 8 ? werden we heel vriendelijk ontvangen. Even vriendelijk als zij die a la carte aten en de volle pot betaalden. Niks geen onderscheid, evenzo brood met tomaat als binnenkomertje. De pasta zelf, heel eenvoudig maar ook heel lekker.Ik kom terug, zeker en vast.

Peter
Avis du: inconnu

Snel, gezellig, goedkoop en ooooverheerlijk!...

Snel, gezellig, goedkoop en ooooverheerlijk!

vandevelde
Avis du: inconnu

ben naar veel restaurantjes geweest maar pasamo...

ben naar veel restaurantjes geweest maar pasamore ... is echt mijn topper. bediening was tof en het eten was heerlijk, gezellig en warm van sfeer.... echt een aanrader !!!!! het feit dat het klein is maakt het nog gezelliger !!!

Sandra
Avis du: inconnu

We zijn hier al verschillende keren geweest...

We zijn hier al verschillende keren geweest en het is ons steeds zo goed bevallen dat we blijven terugkomen. Héél lekker eten, de hapjes die je ervoor krijgt zijn ook heel goed. We werden steeds vriendelijk ontvangen en de bediening was zeer vlot. Alleen spijtig dat je enkel contant kan betalen en dat het er zo klein is. Maar ondanks deze minpuntjes komen wij zeker terug!

Tous les avis de ce restaurant