Avis pour Isola Sarda

3 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
6.0
3 avis
date score
placeholder
Bas
Avis du: inconnu

Overprijzde pizza's en slechte bediening

De authentieke houtoven trok ons maar het bezoek was helaas een grote aanfluiting! Buiten staat als lokkertje de pizza Margaretha op het menu voor €5,90. Eenmaal binnen bestelden wij allen de pizza Margaretha en moesten wij €8,40 per pizza afrekenen. Reden? Ze vragen of je mozzarella op je pizza wil of Hollandse kaas.. Je betaalt zonder het te weten €2,50 extra! als je mozzarella wilt. Dat is een slordige 42% extra, reinste misleiding. Een Margerita hoort immers altijd mozzarella te bevatten. Niet alleen voel je je misleid, de pizzabodem was absoluut niet goed en het vrouwtje dat de boel leek te runnen was hoogst onvriendelijk in omgang. Een zéér negatieve ervaring die ik niemand aanraad.

placeholder
Daniel
Avis du: inconnu

Top

Lekker eten en portie meer dan voldoende. Huiswijn was super. Aangename en attente bediening. Later nog een h��rlijk verfrissende Limoncello aangeboden van het huis.

Sarah
Avis du: inconnu

Lekkere pizza & pasta , leuke sfeer. We hebben...

Lekkere pizza & pasta , leuke sfeer. We hebben goed gegeten.

date score