Avis pour Mie Katoen

21 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
8.2
21 avis
date score
placeholder
Tim
Avis du: 28/12/2018

Geen fonduevuren in fondue resto ...

Halfvol restaurant .... trage service. En dan krijgen we te horen dat het steengrill zal moeten worden... waarom moet je dan reserveren in een fonduehuis ?

Glenn
Avis du: inconnu

Njam!

Gisteren (8 dec 2013) hier een eerste keer gaan eten met 4 personen. Aangename setting, zeer mooi en sfeervol interieur. Dan een vlotte bediening, de inhoud van de kaart zag er al zo lekker uit dat kiezen moeilijk was. Na bestelling konden we dadelijk van de salad bar of soep gebruik maken (beide self-service), waarbij de eerste eens met wat verfrissende alternatieven gevuld was. Bijvoorbeeld komkommersalade met feta, sojascheuten met lekkere dressing, pikante courgette met pijnboompitten. We hebben er alle vier van genoten, en onze porties niet opgekregen. Misschien doordat we van zowel soep, saladbar, grill als fondue aan het 'proeven' waren. Opbouwende kritiek: De Japanse fondue mocht wat meer Japans getint zijn, loempia is eerder Chinees. Na de scampi's, calamares en vis in tempuradeeg te bakken en te dippen in gembersausje heb je wel iets meer een Japans gevoel. Lekker was het zeker. Ook een menu zonder varken en rund zou welkom zijn, deel van ons gezelschap was Indisch, die eten vooral kip. Nu was dit niet zo'n probleem, je kiest zelf wat je bakt. Maar ik kan me inbeelden dat sommigen dit gewoon niet op hun bord willen zien. Er werd wel opgemerkt dat we gerust kunnen vragen sommige zaken af het menu te laten, misschien dit vermelden op de menukaart? Al bij al een goede ervaring die we zeker willen herhalen! Een aanrader.

Dries
Avis du: inconnu

Je krijgt veel eten voor je geld, het buffet...

Je krijgt veel eten voor je geld, het buffet is in orde maar had iets verfijnder mogen zijn. Interieur is gezellig maar sommige dingen zoals de kaart zijn aan vernieuwing toe. Best niet de kleren aandoen die je de volgende dag ook nog wil aandoen want de fonduegeur kruipt in je kleren..

marleen
Avis du: inconnu

Ga naar Mie Katoen om met een paar mensen te...

Ga naar Mie Katoen om met een paar mensen te feesten en lekker te eten. Je krijgt waar voor je geld in een gezellig decor. Meer moet dat niet zijn.

Klaartje
Avis du: inconnu

Lekker eten, eens iets anders. De groentjes...

Lekker eten, eens iets anders. De groentjes vind ik wat minder zorgvuldig gekozen. Bediening goed, ook lekkere wijn. Heel gezellige locatie, alsof je in een bibliotheek zit.

Tom
Avis du: inconnu

a volontez...

a volontez

Erik
Avis du: inconnu

Zaak met potentieel, ze zouden enkel het terras...

Zaak met potentieel, ze zouden enkel het terras moeten aankleden! Eten is degelijk en a volonté.

placeholder
Michael
Avis du: inconnu

fondue, tof terras...

fondue, tof terras

vicky
Avis du: inconnu

Mooi gezellig restaurant ( veel boeken ),veel...

Mooi gezellig restaurant ( veel boeken ),veel vlees en visschotels en een lekkere saladbar, ideaal voor groepen, wij komen zeker terug

Luc
Avis du: inconnu

Vrijdag 29 juni hebben we hier ontzettend genot...

Vrijdag 29 juni hebben we hier ontzettend genoten. Jammer genoeg was het weer niet van de partij om van het terras te genieten. Een schitterende service, zeker van de dame die de leiding had. Eén minpuntje, een Irisch Coffe werd volgens ons nogal bizar klaargemaakt. Zeker een aanrader om een gezellige avond door te brengen.

date score