Avis pour Mie Katoen

36 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
8.3
36 avis
date score
Inez
Avis du: 10/02/2020
Inez recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Zeer vriendelijke ober, lekker en meer dan...

Zeer vriendelijke ober, lekker en meer dan voldoende gegeten!

Dirk
Avis du: 23/01/2020
Dirk recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

Vriendelijke en spontane bediening. Men krijgt...

Vriendelijke en spontane bediening. Men krijgt de juiste info. Fondue was lekker en ruim voldoende, De chocolade fondue als dessert was overheerlijk > verse en kwaliteit produkten gebruiken is nog steeds de basis.

Piet
Avis du: 18/01/2020
Piet recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Gezellige sfeer om met een (kleine) groep te...

Gezellige sfeer om met een (kleine) groep te "tafelen". Vlees gevarieerd, goede kwaliteit en zeker voldoende !

Jana
Avis du: 17/01/2020
Jana recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Gastronomie

Lekker eten en goede bediening...

Lekker eten en goede bediening

Katja
Avis du: 05/01/2020
Katja recommande ce restaurant pour: Groupes

De ober was redelijk arrogant, met zijn vrouwon...

De ober was redelijk arrogant, met zijn vrouwonvriendelijke opmerkingen, naar klanten toe, maar ook naar zijn collega's. We moesten steeds opnieuw vragen achter de bestelde drankjes. Bij de kaasfondue bleek het brood op te zijn. Wat we dan kregen was oud brood. Dure gerechten en de saladbar dreef van de mayonaise

Willy
Avis du: 04/01/2020
Willy recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

alles was tip top in orde, bediening en vriende...

alles was tip top in orde, bediening en vriendelijkheid top

Koen
Avis du: 30/12/2019
Koen recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

was wat we ervan verwacht hadden...

was wat we ervan verwacht hadden

Greet
Avis du: 23/12/2019
Greet recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

Er is altijd een toffe gemoedelijke sfeer....

Er is altijd een toffe gemoedelijke sfeer. Het vlees en de vis zijn ook altijd vers en het is er gewoon gezellig!

Bart
Avis du: 22/12/2019
Bart recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Wij komen hier al jaren. Het blijft ook altijd...

Wij komen hier al jaren. Het blijft ook altijd zeer gezellig, met een vvoortreffelijke bediening

Mehta
Avis du: 20/12/2019
Mehta recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

Great service, super friendly staff and food...

Great service, super friendly staff and food was delicious. Must try the fondue.

date score