Cuisine
Belge 
Budget
Contact
Afficher le numéro de téléphone Email
Voir tous les détails du restaurant
Note moyenne des avis
7.6 Basé sur 13 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
13 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
eric
Avis du: inconnu

EEN AANRADER

Gezellig restaurant, authentieke inrichting, vlotte en vriendelijke bediening en lekker eten dat mooi opgediend wordt.

jackie
Avis du: inconnu

Het is zo leuk om te kunnen genieten bij de...

Zéér Zeer goed (uitmuntend zou ik durven zeggen) ook het opdienen van de garçons, je mag vragen wat je wilt ze staan altijd klaar voor je, en zo gezellig (knappe garçons) niet onbelangrijk (voor mij..)ik ga nu stoppen wat het ligt niet in mijne aard om te blijven pennen. Maar ik zou nog eens willen zeggen (schrijven) het is fantastisch bij jullie.

Tom
Avis du: inconnu

Lekker gegeten

Leuk restaurant mooie omkadering en vriendelijke bediening. Alleen jammer dat tafeltjes heel dicht bij elkaar staan. Een eerlijke prijs voor lekker eten.

Laila
Avis du: inconnu

Lekker

Zeer lekkere keuken en goede service. Probeer de pasta met pittige ballekes. Leuke zaal.

Ann
Avis du: inconnu

Slecht georganiseerd reserveringssysteem en...

We hebben online gereserveerd om 20h00, ze hebben mij dan van het restaurant gebeld om te vragen of we om 20h30 konden komen, geen probleem voor ons. Omdat we iets te laat waren, heb ik gebeld naar den Artist om te zeggen dat we later gingen zijn, geen probleem zeiden ze ad telefoon. Tot dat we daar waren, onze tafel was al weg en we moesten zeker een half uur wachten, misschien langer. En vriendelijk waren ze zeker niet, zelf arrogant. Conclusie, wij gingen regelmatig eten in de artist, dat gaan we nu niet meer doen! Spijtig, is heel lekker maar de service....

Malcolm
Avis du: inconnu

Good option out of many restaurants in the area

A typical Belgian brasserie and one of the better ones - good service, multiple choice menu including daily specials - excellent breakfast options

Jasmine
Avis du: inconnu

Gezellige avond

Lekker etentje onder vrienden in gezellige sfeer

Roosmarijn
Avis du: inconnu

Super lekker gegeten, eerlijke belgische rijke...

Super lekker gegeten, eerlijke belgische rijke keuken. Mooi gezellig kader en goede bediening .Een aanrader op een toffe locatie !

dries
Avis du: inconnu

Vorige week dit restaurant nogmaals bezocht,...

Vorige week dit restaurant nogmaals bezocht, ik denk nu wel al de derde keer, ik het spijt met om te moeten zeggen dat de kwaliteit gewoon elke keer achteruit gaat. We hadden een vide besteld (volgens mij uit een potje) , een visschotel (gewoon niet doorbakken), en een steak. De bediening was gewoon beneden alle peil , heel onpersoonlijk en slordig. Ik vrees dat men te veel op de toeristen rekent die toch maar éénmalig het etablissement zullen bezoeken. Het is echter een zonde een zo mooi etablissement zo achteruit te zien gaan door slecht beheer.

Ann
Avis du: inconnu

Voor een casual maandagavonddiner kozen mijn...

Voor een casual maandagavonddiner kozen mijn vriend en ik voor Den Artist, op wandelafstand van onze woning dus ideaal bij aangenaam zomerweer. Een uitgebreide kaart biedt voor ieder wat wils. Voor een maandagavond was het er zeer druk. Blijkbaar is dit een populair adres om mosselen te eten, want de obers liepen er heen en weer mee rond. Helaas had men voor ons tafeltje wat minder aandacht. De bestelde puree bij de kabeljauw werd pas tien minuten later gebracht zodat de vis begon af te koelen. Ook aan de wijn dienden we één van de obers opnieuw te herinneren. Toen deze uiteindelijk gebracht was, "vergat" men de lege aperitiefglazen af te ruimen. Er werd geen suggestie gemaakt om de dessertkaart te brengen, dus vroegen we er zelf om. Bij het verlaten van het restaurant had geen van de obers tijd/zin om gedag te zeggen. Jammer want dit had toch wat goed kunnen maken. Het eten was gelukkig heel lekker en het gezelschap ideaal, maar in de toekomst kiezen we toch één van de vele andere eetgelegenheden op 't Zuid. Immers, voor de prijs die je bij Den Artist betaalt (80 euro voor twee personen: aperitief, hoofdgerecht, karafje witte wijn, koffie) kan je op een ander vast even lekker eten.

Tous les avis de ce restaurant