Avis pour Bistro Jacob

138 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
8.4
138 avis
date score
K B.
Avis du: inconnu

Ongelovelijk onaardige bediening. Na het verkee...

Ongelovelijk onaardige bediening. Na het verkeerd serveren van een desert wijn, daarna een fles serveren waar niet omgevraagd was. Nadat ik meteen meldde dat we alleen twee glazen wilde, werd de dame van de bediening helemaal boos en kreeg de klant de schuld van de twee-malige fout van de bediening. Vervolgens gedurende ons bezoek meerdere keren boos aangekeken door de dame in kwestie. Zeker geen visite kaartje voor Bistro Jacobs en ik zal om deze reden niet meer terug komen en het ook zeker niet aanraden aan anderen. Tip: bediening coachen op klant vriendelijkheid.

Carolyn
Avis du: 01/01/2018
Carolyn recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Slechte service...

Slechte service

Jana S.
Avis du: 01/11/2017

We hadden gereserveerd maar we stonden niet...

We hadden gereserveerd maar we stonden niet op de lijst. We hadden geluk dat er nog plaats was maar anders hadden we misschien niet kunnen blijven eten.

Sam
Avis du: 25/03/2018
Sam recommande ce restaurant pour: Couples, Business lunch/dîner, Rapport qualité/prix

Restaurant nam deel aan actie flairbon. Heb...

Restaurant nam deel aan actie flairbon. Heb de indruk dat gasten die voordeelbons nuttigen een beetje de wensen worden

Sarah
Avis du: 02/12/2018
Sarah recommande ce restaurant pour: Groupes, Business lunch/dîner

Geen hoogvlieger, de verwachtingen lagen hoger,...

Geen hoogvlieger, de verwachtingen lagen hoger, maar het was OK. Eten eenvoudig, maar lekker. De omgevingstemperatuur was echter iets te laag, we hadden het frisjes. Ook de lege zaal gedurende heel de lunch (slechts 1 heer buiten ons in de zaak) zorgde voor een iets minder aangename sfeer. De bediening was niet superhartelijk, maar zeker niet slecht. Op alle gebied "gewoon".

Gino
Avis du: 05/11/2018
Gino recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Gastvrije ontvangst. Ondanks dubbele boeking...

Gastvrije ontvangst. Ondanks dubbele boeking toch snel oplossing voorgesteld.

Bart D.
Avis du: 22/06/2018
Bart D. recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Lekker gegeten en zeer goede service voor een...

Lekker gegeten en zeer goede service voor een zacht prijsje.

Ingrid V.
Avis du: 15/04/2018
Ingrid V. recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Goede service en lekker eten...

Goede service en lekker eten

Alfons P.
Avis du: 05/04/2018
Alfons P. recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Lekkere lunch en vriendelijke bediening...

Lekkere lunch en vriendelijke bediening

date score