Avis pour Bel-air

38 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
8.6
38 avis
date score
Amber
Avis du: 08/08/2021

Eten was lekker, bediening minder. Begonnen...

Eten was lekker, bediening minder. Begonnen alles al te poetsen wanneer we er nog zaten. Niet ok

Miranda
Avis du: 09/09/2020
Miranda recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Bediening vriendelijk, eten heel lekker. Geboek...

Bediening vriendelijk, eten heel lekker. Geboekt in-line maar de boeking was niet terug te vinden al hoewel ik een bevestiging van boeking ontvangen had.

Greet
Avis du: 08/03/2020
Greet recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

We werden vriendelijk bediend. Het etenn was...

We werden vriendelijk bediend. Het etenn was gewoon goed, prijs/kwaliteit ok. Napraten kon, maar er werd ons toch duidelijk gemaakt dat ze gingen sluiten.

Jan
Avis du: 28/10/2019
Jan recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Prijs kwaliteit ligging. Ok...

Prijs kwaliteit ligging. Ok

EDGARD
Avis du: 24/04/2017
EDGARD recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner, Rapport qualité/prix

Behoorlijk brasserieniveau met heel vriendelijk...

Behoorlijk brasserieniveau met heel vriendelijke bediening tegen redelijke prijzen

Blanca
Avis du: 17/11/2019
Blanca recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Wij komen hier graag ! De maaltijden zijn...

Wij komen hier graag ! De maaltijden zijn niet alleen mooi gepresenteerd, maar zijn ook lekker. Wij appreciëren de vers bereide maaltijden. Bovendien is de bediening er steeds vlot en vriendelijk.

sandra
Avis du: 10/12/2017
sandra recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Lekker eten. Leuke omgeving. Bediening was...

Lekker eten. Leuke omgeving. Bediening was wel wat onpersoonlijk

Josee
Avis du: 13/06/2021
Josee recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Lekker eten, veel keuze, aangename bediening....

Lekker eten, veel keuze, aangename bediening.

Marcel V.
Avis du: 02/10/2017
Marcel V. recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

een vlotte bediening. Niet opdringerig. Goede...

een vlotte bediening. Niet opdringerig. Goede huiswijn (rood)

Patrick
Avis du: 26/02/2017
Patrick recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Vlotte en vriendelijke bediening. Goede suggest...

Vlotte en vriendelijke bediening. Goede suggesties . Lekkere bereidingen. Betaalbaar. Aangenaam restaurant en goede ligging t.o.v. de shoppingstraat.

date score