Avis pour Bel-air

35 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
8.7
35 avis
date score
Nancy
Avis du: 09/07/2021
Nancy recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Ik en mijn vriendin vonden het heel gezellig...

Ik en mijn vriendin vonden het heel gezellig en ook lekker en is ook al de tweede keer dat we komen eten

Fabienne
Avis du: 01/07/2021
Fabienne recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Lekker eten, vlotte en vriendelijke bediening....

Lekker eten, vlotte en vriendelijke bediening. We komen zeker terug.

Josee
Avis du: 13/06/2021
Josee recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Lekker eten, veel keuze, aangename bediening....

Lekker eten, veel keuze, aangename bediening.

Nancy
Avis du: 10/06/2021
Nancy recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Ik vond het heel aangenaam en vriendelijke...

Ik vond het heel aangenaam en vriendelijke en was ook lekker

Miranda
Avis du: 09/09/2020
Miranda recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Bediening vriendelijk, eten heel lekker. Geboek...

Bediening vriendelijk, eten heel lekker. Geboekt in-line maar de boeking was niet terug te vinden al hoewel ik een bevestiging van boeking ontvangen had.

diana
Avis du: 30/08/2020
diana recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Gastronomie, Rapport qualité/prix

vriendelijk personeel toplocatie prijs kwalitei...

vriendelijk personeel toplocatie prijs kwaliteit gezellig interieur rustig en toch midden int centrum Antwerpen

Mieke
Avis du: 21/07/2020
Mieke recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Goederen snelle service....

Goederen snelle service.

Tazou
Avis du: 03/07/2020
Tazou recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Gezellig, rustig en lekker eten, zélfs van...

Gezellig, rustig en lekker eten, zélfs van al die corona-zever geen last gehad! Top!

Greet
Avis du: 08/03/2020
Greet recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

We werden vriendelijk bediend. Het etenn was...

We werden vriendelijk bediend. Het etenn was gewoon goed, prijs/kwaliteit ok. Napraten kon, maar er werd ons toch duidelijk gemaakt dat ze gingen sluiten.

Jozef
Avis du: 29/12/2019
Jozef recommande ce restaurant pour: Rapport qualité/prix

Zeer vriendelijke onthaal door competente barma...

Zeer vriendelijke onthaal door competente barman. Bediening met een smile. Gebakken hertfilet met perfect gegaarde groenten. Absoluut aan te raden etablissement.

date score