Avis pour Bel-air

49 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
8.2
49 avis
date score
Patty
Avis du: 16/06/2022
Patty recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Zeer vriendelijke bediening, lekker eten en...

Zeer vriendelijke bediening, lekker eten en drinken. We komen zeker terug

christof
Avis du: 29/05/2022

Unfreundlicher Empfang, wir waren die einzigen...

Unfreundlicher Empfang, wir waren die einzigen Gäste, das einzige was wir gesagt bekamen war: “0nly Cash, no Cards” kein guten Tag oder sonst was. Daraufhin haben wir das Lokal verlassen. Sehr ungewöhnlich nachdem alle in Antwerpen 4 Tage lang super freundlich waren. Absolut unempfehlenswert!!!

Christine
Avis du: 05/04/2022
Christine recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Het was voortreffelijk. Het was lang geleden...

Het was voortreffelijk. Het was lang geleden dat we er geweest waren, maar het was heel lekker en de mensen heel vriendelijk.

Vanessa
Avis du: 25/02/2022
Vanessa recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner

Wij konden geen eten bestellen vanwege te weini...

Wij konden geen eten bestellen vanwege te weinig personeel

Ria
Avis du: 06/01/2022
Ria recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants, Rapport qualité/prix

Een gezellige inrichting, met in acht name...

Een gezellige inrichting, met in acht name van decoronaregels. Vriendelijke bediening, verzorgd en lekker eten.

Martine
Avis du: 30/12/2021
Martine recommande ce restaurant pour: Groupes

Hadden gereserveerd en bevestiging via mail...

Hadden gereserveerd en bevestiging via mail ontvangen, maar bij aankomst was bel air gesloten!

Manon
Avis du: 25/12/2021

Ruim op tijd online geboekt voor kerstavond...

Ruim op tijd online geboekt voor kerstavond en dan de avond ervoor een msukthe sturen dat ze met kerst gesloten zijn.......

freddy
Avis du: 17/12/2021
freddy recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Toch een minpunt :waarom alleen cash?...

Toch een minpunt :waarom alleen cash?

Linda
Avis du: 13/11/2021
Linda recommande ce restaurant pour: Groupes

Groentjes koud. Saus koud en vettig. Vlees...

Groentjes koud. Saus koud en vettig. Vlees niet gekruid.

Astrid
Avis du: 31/10/2021
Astrid recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Lekker eten, vriendelijke bediening...

Lekker eten, vriendelijke bediening

date score