Avis pour Umami

648 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
7.6
648 avis
date score
SvenDewit
Sven recommande ce restaurant pour:
Avis du  22/06/2017

Vertrokken met een goed gevoel...

Vertrokken met een goed gevoel

Wouter B.Bertels
Wouter B. recommande ce restaurant pour:
Avis du  22/06/2017

Uitermate vriendelijke bediening en lekker eten...

Uitermate vriendelijke bediening en lekker eten

Katleen D.Delvaux
Katleen D. recommande ce restaurant pour:
Avis du  20/06/2017

Het eten is er echt lekker. Een zeer goede...

Het eten is er echt lekker. Een zeer goede service. Tof interieur, en de manier van eten, alles in het midden, is eens wat anders.

ElsHansen
Els recommande ce restaurant pour:
Avis du  20/06/2017

Speciaal eten, vele nieuwe smaken, echt een...

Speciaal eten, vele nieuwe smaken, echt een aanrader. Beetje prijzig, maar zijn geld waard! Spijtig geen Belgisch bier op de kaart en de wijn is net te duur

BrigitteVan Imschoot
Brigitte recommande ce restaurant pour:
Avis du  19/06/2017

Heelijk gegeten voor een schappelijke prijs....

Heelijk gegeten voor een schappelijke prijs.

LindaVerachtert
Linda recommande ce restaurant pour:
Avis du  18/06/2017

Zeer mooie zaak. Goede bediening. Lekker....

Zeer mooie zaak. Goede bediening. Lekker.

LynnDe Boeck
Lynn recommande ce restaurant pour:
Avis du  26/05/2017

Zeer lekker eten, mooie inrichting, aangenaam...

Zeer lekker eten, mooie inrichting, aangenaam licht.

Saskia S.
Saskia S. recommande ce restaurant pour:
Avis du  26/05/2017

Eten was lekker en heel snel aan tafel. Min...

Eten was lekker en heel snel aan tafel. Min punt is dat van de 3 borden er 2 incompleet en of vies waren toen we aan tafel gingen. Dit duidt bij mij op gebrek aan discipline en controle. Hierdoor kreeg ik argwaan bij de kwaliteit van het eten en keuken. Dat was jammer.

KatjaGoossens
Katja recommande ce restaurant pour:
Avis du  20/05/2017

Heel het plaatje klopt!...

Heel het plaatje klopt!

MiriamJansen
Miriam recommande ce restaurant pour:
Avis du  14/05/2017

De service was goed: je kon je jas weghangen...

De service was goed: je kon je jas weghangen in de vestiaire, je werd begeleid naar je tafel, de ober was heel vriendelijk en legde het concept rustig uit, het was ook altijd delfde ober die ons hielp en we moesten ons niet haasten vanwege een volgende "service". Het eten was lekker, maar ik vind de prijs een beetje te hoog voor sommige porties. De smaak zat zeker goed! Ik en mijn vriendin komen zeker terug.

date score