Avis pour Umami

669 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Ecrire un avis
7.6
669 avis
date score
placeholder
AnaïsVan Tongeren
Anaïs recommande ce restaurant pour:
Avis du  18/07/2017

Super lekker en vriendelijke bediening in een...

Super lekker en vriendelijke bediening in een mooi kader. Wij komen zeker terug

AlainGuiette
Alain recommande ce restaurant pour:
Avis du  16/07/2017

Eten was goed tot zeer goed. Bediening was...

Eten was goed tot zeer goed. Bediening was ontzettend amateuristisch, onprofessioneel en nonchalant. Zeer jammer!

WesleySchippers
Wesley recommande ce restaurant pour:
Avis du  16/07/2017

Wij komen wel vaker en nog nooit werden we...

Wij komen wel vaker en nog nooit werden we teleurgesteld. Prima eten, gezellig zitten, top restaurant

Marco B.Bolleman
Marco B. recommande ce restaurant pour:
Avis du  15/07/2017

Wij hebben heerlijk gegeten en gedronken. We...

Wij hebben heerlijk gegeten en gedronken. We hadden het menu gekozen en hebben diverse variaties aan sensationele smaken geproefd. Het was ontzettend lang geleden dat wij zo lekker hebben gegeten. We komen zeker nog eens terug en raden iederéén aan om hier eens te gaan dineren. Complimenten, mooi en gezellig ingericht!

KrispijnPenez
Krispijn recommande ce restaurant pour:
Avis du  13/07/2017

Aangenaam ontvangen, vlotte, heel vriendelijke...

Aangenaam ontvangen, vlotte, heel vriendelijke bediening, leuk kader,zeer verzorgd, over de ganse lijn een aanrader!!

ThomasBardijn
Thomas recommande ce restaurant pour:
Avis du  09/07/2017

Superlekker! Echt elk gerecht was top...

Superlekker! Echt elk gerecht was top

Ellen W.Weemaes
Ellen W. recommande ce restaurant pour:
Avis du  08/07/2017

Heerlijk eten met een fantastische bediening!...

Heerlijk eten met een fantastische bediening!

KatrienWijns
Katrien recommande ce restaurant pour:
Avis du  03/07/2017

Gezellig en smakelijk gedineerd....

Gezellig en smakelijk gedineerd.

Petra N.Nys
Petra N. recommande ce restaurant pour:
Avis du  03/07/2017

Zeer lekker gegeten en zeer vriendelijke bedien...

Zeer lekker gegeten en zeer vriendelijke bediening.

LissaAsselberghs
Lissa recommande ce restaurant pour:
Avis du  01/07/2017

Umami is echt mijn favoriet restaurant geworden...

Umami is echt mijn favoriet restaurant geworden. Love it! Moest ik in Antwerpen wonen zouden ze er mij wekelijks vinden.

date score