Avis pour 't Brantyser

100 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
8.6
100 avis
date score
placeholder
EmielSIMONS
0 Favoris
2 Avis
Avis du  15/04/2017
Emiel recommande ce restaurant pour:

Lekker gegeten in een rustiek kader...

Lekker gegeten in een rustiek kader

GéryD'Haemer
0 Favoris
1 Avis
Avis du  20/02/2017
Géry recommande ce restaurant pour:

gezellig restaurant, niet duur...

gezellig restaurant, niet duur

RonnyStruyf
0 Favoris
1 Avis
Avis du  18/02/2017
Ronny recommande ce restaurant pour:

Prachtige locatie op een ietwat vergeten pleint...

Prachtige locatie op een ietwat vergeten pleintje in de stad. Het pand is een prachtig oudherenhuis. Wij hadden een tafeltje aan het raam geboekt hetgeen een mooi uitzicht gaf op de oude stadsbibliotheek en de historische St.-Carolus Borromeuskerk. Het eten smaakt eens zo lekker in dit soort kader. Alles (h)eerlijk weggespoeld met een lekker flesje huiswijn (Merlot) aan een zeer betaalbare prijs. Een aanrader. Ronny en Joyce

bobbogaerts
0 Favoris
10 Avis
Avis du  17/02/2017
bob recommande ce restaurant pour:

mooi kader - goede bediening...

mooi kader - goede bediening

KrisGoethals
0 Favoris
11 Avis
Avis du  16/02/2017
Kris recommande ce restaurant pour:

Afgelopen zaterdagavond weer heerlijk gegeten...

Afgelopen zaterdagavond weer heerlijk gegeten in ons vaste adres 't Brantyser. Uiterst vriendelijke bediening en no-nonsense patron Johann. Duo van kroketjes vooraf en dan een lekker sappige tournedos met verse warme groenten en fantastische kroketten, dit alles voor een eerlijke prijs. Doe zo verder. Dergelijke adresjes zijn niet meer zo vaak te vinden. Volgend weekend komen we al terug!

Katrien D.
0 Favoris
1 Avis
Avis du  13/02/2017
Katrien D. recommande ce restaurant pour:

vriendelijk personeel , extra attentie gehad...

vriendelijk personeel , extra attentie gehad (kussen) , lekker eten en met groenten ( zeldzaamheid op restaurant) voor herhaling vatbaar : dankU

Philippe V.
0 Favoris
1 Avis
Avis du  30/01/2017
Philippe V. recommande ce restaurant pour:

Ik had online gereserveerd en gevraagd of we...

Ik had online gereserveerd en gevraagd of we een tafel aan het raam konden krijgen . En bij aankomst stond deze voor ons klaar . Er was een gezellige ontspannen sfeer . Wij komen terug .

karlaVan Dessel
0 Favoris
1 Avis
Avis du  18/12/2016

We waren 30 min te laat door de file en onze...

We waren 30 min te laat door de file en onze tafel was doorgegeven. Het werd zakelijk meegedeeld en ze vonden het blijkbaar niet erg dat we geen plaats hadden. Echt niet vriendelijk. Genoeg andere restaurants in 't stad...

date score