Avis pour Tapa Bar

383 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
7.5
383 avis
date score
Yannick V.
Yannick V. recommande ce restaurant pour:
Avis du  23/01/2017

Super lekker eten!...

Super lekker eten!

geertpas
geert recommande ce restaurant pour:
Avis du  22/01/2017

goede service, vriendelijk, lekker en veel...

goede service, vriendelijk, lekker en veel eten klein minpuntje: veel lawaai, muziek iets te hard

PATRICKVan Looy
PATRICK recommande ce restaurant pour:
Avis du  22/01/2017

Lekkere tapa s, aperitief en wijn. Beetje rumoe...

Lekkere tapa s, aperitief en wijn. Beetje rumoerig maar dat is eigen aan tapa bars in Spanje is dat niet anders.

Mieke en JefVan Dyck - De Laet
Mieke en Jef recommande ce restaurant pour:
Avis du  22/01/2017

steeds lekker en gezellig om er te komen, en...

steeds lekker en gezellig om er te komen, en tof en vriendelijk personeel !!!

Iris M.Moens
Iris M. recommande ce restaurant pour:
Avis du  21/01/2017

Eten werd snel gebracht en was super lekker....

Eten werd snel gebracht en was super lekker. Personeel was Vriendelijk en grappig. Ze zijn er voor de klanten met een lach en grapjes, doet je meteen ontspannen, wat voor mij niet altijd gemakkelijk is op restaurant. Met 6 man voor tapas, drinken en dessert waren we iets van een 30 euro per persoon kwijt, wat echt niet veel was. Wij waren tevreden en komen zeker terug

GuyMoors
Guy recommande ce restaurant pour:
Avis du  15/01/2017

Superlekkere tapas, hele lekkere huiswijn,...

Superlekkere tapas, hele lekkere huiswijn, bediening altijd even vriendelijk!

Guy D.
Guy D. recommande ce restaurant pour:
Avis du  15/01/2017

We moesten te lang wachten op ons drinken en...

We moesten te lang wachten op ons drinken en we hadden een tapatafel voor 6 personen gevraagd en wat we kregen was te weinig voor zes personen en duur voor wat het was 308€

PeterCeulemans
Peter recommande ce restaurant pour:
Avis du  15/01/2017

sfeervol, lekker, eigen stijl (ruimte achteraan...

sfeervol, lekker, eigen stijl (ruimte achteraan is wel een stuk minder)

Ken L.
Ken L. recommande ce restaurant pour:
Avis du  15/01/2017

Ik denk dat heel de groep 62 man zeer tevreden...

Ik denk dat heel de groep 62 man zeer tevreden waren zowel over het eten als over de service Bedankt

Kris S.
Kris S. recommande ce restaurant pour:
Avis du  14/01/2017

Wij komen hier al jaren en nooit is de kwalitei...

Wij komen hier al jaren en nooit is de kwaliteit of service achteruit gegaan

date score