placeholder
Cuisine
Budget
€€
Jours de fermeture
Mercredi
Contact
Afficher le numéro de téléphone Email
Voir tous les détails du restaurant
Note moyenne des avis
7.7 Basé sur 14 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
14 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
placeholder
Ingrid
Avis du: inconnu

Verontwaardiging

Het is reeds enkele maanden geleden maar ik heb het kaartje bijgehouden om zeker nog te reageren. Eerst en vooral de truc van de wijn. We kiezen de goedkoopste rosé op de kaart - al prijzig genoeg - maar spijtig genoeg was deze wijn juist op - en er staan maar 2 soorten rosé op de kaart ... Enkel een duurdere fles was nog voorradig. Na bijna een 1/2 uur besefte de ober dat ook rosé gekoeld wordt, hij neemt een ijsemmer en begint in zijn neus te peuteren boven de opening van de fles, ik moet zeggen dat de wijn me niet meer gesmaakt heeft. Het eten is niet slecht maar duur voor wat het is. Ik ga alvast niet meer terug naar Ferrier 30!

Kelly
Avis du: inconnu

Eten Was Duur En Het Niet Waard

Wij zijn er met 4 personen gaan eten op het terras. Zeer dure menukaart. Eten was niet slecht maar zeker ook niet goed! Kleine porties. 1 personeelslid was zeer onbeschoft en helemaal niet vriendelijk! Het resto bleek veel belovend te zijn maar bleven op onze honger zitten! Kortom: geen aanrader !

placeholder
marc
Avis du: inconnu

Keuken van beginneling

Mooi kader doch eten ondermaats : korst gemarineerde tonijn taai, koriander niet fijn gesneden spinaziehoopje met daarop grote niet-gare grietfilet, weinig smaak... kleine portie knolselderpuree semifreddo als dessert .. gekocht bij Hanos?? We gaan niet meer terug, jammer

Alain
Avis du: inconnu

Al dikwijls bij Ferrier 30 gaan eten, en steeds...

Al dikwijls bij Ferrier 30 gaan eten, en steeds een zeer constante ervaring: zuivere eenvoudige gerechten die met zeer verse en smaakvolle producten bereid zijn. De kaart is eerder beperkt maar dit komt de kwaliteit ten goede. Mooi wijnkaart, weliswaar aan de duurdere kant, maar je krijgt dan ook goede wijnen gepresenteerd. Waar Ferrier 30 wel aan mag werken is een iets vlottere en vriendelijkere bediening, met de "smile". Nu verloopt alles soms chaotisch, bediening is soms aan de brutale kant, zaken worden vergeten, etc... Maar ondanks dat toch een vaste waarde!!

Kerri-Lynn
Avis du: inconnu

this isn't my first choice for italian food...

this isn't my first choice for italian food in the city, but makes the top 3. the food is fresh and the service is good. it's 'chicer' than my top choice, i famosi, so if it's a special occasion or you are bringing guests, this may be the more attractive choice.

Johan
Avis du: inconnu

Bijzonder lekker gegeten. Mooie omgeving, stijl...

Bijzonder lekker gegeten. Mooie omgeving, stijlvol ingericht. Ik was bijzonder gecharmeerd door de Franciacorta-aperitief. De schotels zijn perfect bereid en creatief opgediend. Lekkere wijnen, vriendelijke en efficiënte bediening.

Gaetano
Avis du: inconnu

Zeker een aanrader! Het is een rustgevend resta...

Zeker een aanrader! Het is een rustgevend restaurant! We zaten in de Lounge, was gezellig, goeie muziek die paste bij het gezelschap! niet een snelle muziek, echt rustgevend.. Bediening was vriendelijk en spontaan, we konden er een praatje mee maken.. Alleen de dames van de bediening vond ik iets minder vriendelijk, maar dat zal aan het weer gelegen hebben waarschijnlijk. Prijs/kwaliteit vond ik het zeker en vast goed! Ik heb een Risotto met asperges en scampi's besteld, mijn gezelschap had rundsvlees besteld. Dit vlees was mooi gebakken en gesneden, het waren allebei lekkere gerechten, alhoewel het sausje bij de rundsfilet was voor mij iets te zoet.. wat een aangename verrassing was.. Ik kom zeker en vast terug voor de Risotto, dit was Heel goed klaargemaakt, perfect op smaak, niet te zacht, het was zeker Geen 'rijstpap'! Zeker een aanrader voor mensen die is goed willen gaan eten.. I'll be back!

Greet
Avis du: inconnu

mooi interieur,vrij kort bijeen en slechte...

mooi interieur,vrij kort bijeen en slechte akoestiek,zeer veel rumoer,wél lekker al was het vrij prijzig,beste witte half droge wijn ooit gedronken

herman
Avis du: inconnu

trendy restaurant,bij goed weer best gezellig...

trendy restaurant,bij goed weer best gezellig terras, goede bediening, prijs/kwaliteit.zeker een aanrader voor de lekkere gerechten en de wijnen.het 2de seizoen dat ik er bijna wekelijks ga eten.het restaurant is alle dagen druk bezet.

Paul
Avis du: inconnu

Bediening uiterst vriendelijk en bekwaam. Zoals...

Bediening uiterst vriendelijk en bekwaam. Zoals eerder aangegeven staan de tafeltjes wat dicht op elkaar. Eten is mooi van eenvoud. Alles puur en bijzonder van smaak. Dit is het tweede, maar zeker niet het laatste bezoek

Tous les avis de ce restaurant