Budget
Pas de budget disponible
Jours de fermeture
Dimanche, Lundi
Contact
Afficher le numéro de téléphone Email
Voir tous les détails du restaurant
Note moyenne des avis
8.8 Basé sur 10 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
10 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
Heidi
Avis du: inconnu

Heerlijke cocktail gedronken

Gelukkig was er toen wij er rond vijf uur half zes binnenkwamen nog een plekje. Eerste keer dat we kwamen en gaan zeker terug. Mijn keuze was gevallen op de cocktail aphrodisiac, en ik vond hem heerlijk. Kleine zaak, dus zeer blij dat we nog een plekje hadden.

LILY
Avis du: inconnu

Woensdag 27/07 jullie zaak na enkele jaren...

Woensdag 27/07 jullie zaak na enkele jaren nog eens bezocht, nu het rookverbod van kracht is.We keken er echt naar uit.Spijtig is dit enorm tegengevallen.Ik heb de slechtse(ginger) Mojito gedronken sinds jaren.Hij was té zoet, ik proefde zeer weinig rum,en er was echt geen accent van gember te bespeuren.Wouters en co, terug naar jullie zaak !!!

Klaartje
Avis du: inconnu

De beste cocktails van Antwerpen heb ik hier...

De beste cocktails van Antwerpen heb ik hier gedronken! Ik dacht dat een Cosmopolitan overal hetzelfde smaakte, maar na een bezoekje aan de Sips bar weet ik wel beter! Jammer dat het zo'n kleine bar is, en steeds vlug volzit, anders kwamen we er elk weekend! Een aanrader!

Kristof
Avis du: inconnu

Lekkere en mooi gepresenteerde drankjes. Erg...

Lekkere en mooi gepresenteerde drankjes. Erg mooi interieur. Jammer dat het volk er zo blasé is.

vicky
Avis du: inconnu

Super lekkere cocktails,een van de beste van't...

Super lekkere cocktails,een van de beste van't stad.Veel keuze(whiskey....) mooi interieur, minpunt: er zaten veel dikkenekken. Komen zeker terug.

Natacha
Avis du: inconnu

Gisteren voor het restaurant een cocktailtje...

Gisteren voor het restaurant een cocktailtje gaan proeven! En wat ze zeggen is waar, tzijn geweldige cocktails! Echt genoten van de frisse mojito's en den toffen babbel met den barman! Zeeeeeeeker eens een keertje doen!

Suzanne
Avis du: inconnu

Het is geen restaurant, maar als je vroeg genoe...

Het is geen restaurant, maar als je vroeg genoeg komt krijg je mini-croque-jes. Het is mijn favoriete bar, we komen hier graag nog een cocktail drinken nadat we van een restaurant komen of voordat we op restaurant gaan. De service is altijd uitstekend, de cocktails zijn hemels en ik vind het (kleine) interieur ook geweldig.

Margaux
Avis du: inconnu

Zonder twijfel de beste cocktails ooit gedronke...

Zonder twijfel de beste cocktails ooit gedronken. Eenmaal je hier een cocktail hebt gedronken, merk je duidelijk het verschil met andere bars. Uitstekende service en kwaliteit. Manuel is een krak, gepassioneerd door cocktails en een streven naar perfectie. Een absolute aanrader !!!

Marina
Avis du: inconnu

De beste coctailbar in Belgie. New York waardig...

De beste coctailbar in Belgie. New York waardig!! Coctails gemaakt hoe het moet.

P.
Avis du: inconnu

Dit is inderdaad geen restaurant, maar wel...

Dit is inderdaad geen restaurant, maar wel een zeer goede cocktailbar. Uitgebreide keuze aan lekkere cocktails, whisky, rum, sigaren,... Enig minpunt; slechts 2 mensen om een propvolle bar te bedienen op zaterdagavond is te weinig, zeker als je weet dat er best wel wat tijd inkruipt om een cocktail te maken.

Tous les avis de ce restaurant