placeholder
Budget
€€
Jours de fermeture
ouvert 7/7
Contact
Afficher le numéro de téléphone Email
Voir tous les détails du restaurant
Note moyenne des avis
7.4 Basé sur 30 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
30 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
placeholder
David
Avis du: 31/10/2017
David recommande ce restaurant pour: Couples, Groupes, Business lunch/dîner, Rapport qualité/prix

Prima casual diner

Mooie zaak in art nouveau sfeer. Gerechten zijn niet bijzonder verrassend maar zeker smakelijk. Vriendelijk en attent personeel.

Sabine
Avis du: inconnu

Lekker eten maar arrogante bediening

Reeds meerdere malen ben ik hier komen eten. Het eten was lekker daar kan ik niet over klagen. Maar de "mannelijke " bediening die hebben zo een arrogantie dat ik nu besloten heb hier meer heen te gaan. Jammer want dit heb ik al meer gehoord van dit restaurant en ondervonden.

placeholder
Daniel
Avis du: inconnu

Nieuw specialiteit van het huis: salade met...

Nieuw specialiteit van het huis: salade met wimpers. Wij zijn gaan lunchen en hebben salades bested.Tot onze grote verbazing was er een wimper in één van de salades. De ober wou het niet aanvaarden. Hij kon evenwel niet anders dan toegeven, de wimper was duidelijk zichtbaar !! De uitbater werd er bijgeroepen en antwoorde letterlijk: "het kan gebeuren". Ze wilden geen nieuwe salade brengen en hebben hem toch aangerekend !!! Wij hebben alles betaald en zijn weggegaan. Conclusie: salade met wimper staat niet op de kaart, U krijgt het toch !!

placeholder
Charlotte
Avis du: inconnu

Eten ok, onvriendelijke bediening

Ik ben hier 2x komen eten. Eenmaal met een groep vriendinnen komen ontbijten, een andermaal een diner met een bevriend koppel. Het ontbijt was mooi verzorgd en zeker genoeg. We hadden allemaal het duurste ontbijt genomen en we waren hier heel tevreden van. De service was ok, maar de mensen waren niet overdreven vriendelijk. De tweede maal ben ik op een weekavond komen eten met een bevriend koppel. De kelner kwam onze drankkeuze opnemen, maar keek ons niet eens aan. Hij keek ongeinteresseerd rond. We hebben onze bestelling moeten herhalen. Ook bij de opname van onze menukeuze, waren we niet interessant genoeg. Hij was half bezig met de tafel naast ons. Het eten kwam vrij vlug en nadat de ober onze borden op tafel had gezet, had hij het aperatief van mijn gasten weggenomen. Helaas was dit glas nog niet leeg. De rest van de avond verliep vlot. Maar de bediening mag wel persoonlijker. Al een geluk dat het eten in orde is en de locatie schitterend is.

placeholder
Patrick
Avis du: inconnu

Enek voor ontbijt gepasseerd. O.K., enkel iets...

Enek voor ontbijt gepasseerd. O.K., enkel iets te druk doende bediening, maar kwaliteit en hoeveelheid absoluut o.k. voor faire prijs.

Tilly
Avis du: inconnu

zeer goed...

zeer goed

Thomas
Avis du: inconnu

Weinig keuze op de kaart, povere porties. De...

Weinig keuze op de kaart, povere porties. De eend aan 24,50 ; 4 dunne stukjes gelakte eend, een hamburgertje van eend 3 mini kroketjes.... sorry dit was me te weinig na een godganse dag shoppen op de meir.... de sfeer is er gelukkig wel goed. Was het proberen waard...

Ronald
Avis du: inconnu

Een ontbijt met bubbels genomen, lekker. Tafelt...

Een ontbijt met bubbels genomen, lekker. Tafeltjes wel iets te klein om alles te plaatsen. Goede bediening mooie zaak. Minpunt; als klant moet je extra betalen als je gebruik wil maken van het toilet, vind ik niet kunnen!

Helena
Avis du: inconnu

Negatieve ervaring met personeel Horta. Toen...

Negatieve ervaring met personeel Horta. Toen ik zaterdagvoormiddag een koffie wilde drinken, was er jammer genoeg geen plaats op het gelijkvloers. De kelner stelde ons een plaats beneden voor, echter de persoon die mij vergezelde kan geen trappen nemen. Toen ik de kelner hiervan op de hoogte bracht, kreeg ik als antwoord, 'Ik kan toch niemand van zijn tafel gooien'. Alsof ik deze vraag gesteld had.... Neen koffie in de Horta hoeft voor mij niet meer.

Ann
Avis du: inconnu

Wat de gerechten, de locatie en het etablisseme...

Wat de gerechten, de locatie en het etablissement betreft ... een echte aanrader. Door de bediening krijg ik dan echter het gevoel dat het gewoonweg bandwerk is ... Doch een aanrader voor wie een bezoekje brengt aan Antwerpen.

Tous les avis de ce restaurant