Avis pour De Godevaart

286 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
8.4
286 avis
date score
Annet
Avis du: 08/03/2020
Annet recommande ce restaurant pour: Couples, Business lunch/dîner

Het eten was heerlijk, maar de flessen water...

Het eten was heerlijk, maar de flessen water van 500 CC kostten per stuk € 7,50, wat voor mij een reden zou zijn om daar niet meer heen te gaan.

Paul
Avis du: 23/02/2020
Paul recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

nice setting and service is excellent, great...

nice setting and service is excellent, great food

Gino
Avis du: 15/02/2020
Gino recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

We hebben genoten van de heerlijke gerechten...

We hebben genoten van de heerlijke gerechten in een zeer aangename setting.

Dominique
Avis du: 12/02/2020
Dominique recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner

Ik heb zeer lekker gegeten tot ik de rekening...

Ik heb zeer lekker gegeten tot ik de rekening kreeg. Voor een fles water 7,5 euro en een gin tonic 18 euro. Sorry maar dat is er gewoon over. En het eten dat wist ik op voorhand maar dat is ook niet bepaald goedkoop voor wat je krijgt. Al bij al veel te duur. Ik ga veel op restaurant. Dit zijn geen eerlijke prijzen. Spijtig want het was wel heel lekker.

HERMAN
Avis du: 11/02/2020
HERMAN recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Verzorgde accomodatie. Stijlvolle bediening....

Verzorgde accomodatie. Stijlvolle bediening. Voortreffelijk eten in oogstrelende presentatie. Appreciatie voor verjaardagstractatie.

Yannick
Avis du: 09/02/2020
Yannick recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

Super lekker eten en heel vriendelijk personeel...

Super lekker eten en heel vriendelijk personeel! Een dikke aanrader ! Wij zullen er nog eens naar toe gaan !

Annita
Avis du: 07/02/2020
Annita recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Het eten was uitstekend, de bediening was ook...

Het eten was uitstekend, de bediening was ook zeer goed.Wij waren wel de enige gasten, dus alle tijd om ons te verwennen

Brunhilda
Avis du: 31/01/2020
Brunhilda recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner

Lovely ambient, food was delicious! Service...

Lovely ambient, food was delicious! Service excellent! Strongly recommend

ANOUK
Avis du: 26/01/2020
ANOUK recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

vlotte bediening lekker eten en wijn prijs/kwal...

vlotte bediening lekker eten en wijn prijs/kwaliteit goed aangenaam kader

Tommy
Avis du: 18/01/2020
Tommy recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Uiterst vriendelijke bediening en zeer lekker...

Uiterst vriendelijke bediening en zeer lekker gegeten!

date score