Avis pour De Godevaart

296 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
8.4
296 avis
date score
Paul
Avis du: 23/02/2020
Paul recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

nice setting and service is excellent, great...

nice setting and service is excellent, great food

Lyndsay
Avis du: 23/02/2020
Lyndsay recommande ce restaurant pour: Groupes

We waited almost 60 minutes before getting...

We waited almost 60 minutes before getting a drink, including water, and a further 30 minutes before getting anything to eat which seemed the norm for the restaurant. That meant for a 7.30pm booking, we only started eating at 9pm. Plates of tantalising food were brought to us only for the staff to realise we were the wrong table. It was chaotic. When our food and wine did come it was delicious though not quite worth the exceptionally long wait. Having been in the restaurant for 3 hours, we declined dessert and asked for the bill. That needed correction but then, at the second attempt, the wrong bill was brought to us.

Gino
Avis du: 15/02/2020
Gino recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

We hebben genoten van de heerlijke gerechten...

We hebben genoten van de heerlijke gerechten in een zeer aangename setting.

Dominique
Avis du: 12/02/2020
Dominique recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner

Ik heb zeer lekker gegeten tot ik de rekening...

Ik heb zeer lekker gegeten tot ik de rekening kreeg. Voor een fles water 7,5 euro en een gin tonic 18 euro. Sorry maar dat is er gewoon over. En het eten dat wist ik op voorhand maar dat is ook niet bepaald goedkoop voor wat je krijgt. Al bij al veel te duur. Ik ga veel op restaurant. Dit zijn geen eerlijke prijzen. Spijtig want het was wel heel lekker.

HERMAN
Avis du: 11/02/2020
HERMAN recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Verzorgde accomodatie. Stijlvolle bediening....

Verzorgde accomodatie. Stijlvolle bediening. Voortreffelijk eten in oogstrelende presentatie. Appreciatie voor verjaardagstractatie.

Yannick
Avis du: 09/02/2020
Yannick recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

Super lekker eten en heel vriendelijk personeel...

Super lekker eten en heel vriendelijk personeel! Een dikke aanrader ! Wij zullen er nog eens naar toe gaan !

Annita
Avis du: 07/02/2020
Annita recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Het eten was uitstekend, de bediening was ook...

Het eten was uitstekend, de bediening was ook zeer goed.Wij waren wel de enige gasten, dus alle tijd om ons te verwennen

Brunhilda
Avis du: 31/01/2020
Brunhilda recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner

Lovely ambient, food was delicious! Service...

Lovely ambient, food was delicious! Service excellent! Strongly recommend

JEAN-LUC
Avis du: 26/01/2020
JEAN-LUC recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Heel vriendelijk personeel. Maar in de keuken...

Heel vriendelijk personeel. Maar in de keuken liep het mis. De kok kan wel koken maar de wachttijden liepen op : een uur tussen bestelling en voorgerecht en 1,5 u tussen voor en hoofdgerecht. Bovendien zijn de prijzen astronomisch hoog voor een keuken die te vergelijken is met een kwaliteitsvolle brasserie maar zeker niet van gastronomisch niveau is.

Erik
Avis du: 26/01/2020
Erik recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

Prijs,kwaliteit staat niet in verhouding De...

Prijs,kwaliteit staat niet in verhouding De bediening doet wel haar best maar ze zijn nog een beetje te jong en te onervaren om op dit niveau mee te draaien waar wel voor gerekend wordt .

date score