Chez Raoul

Vlasmarkt 21 2000 ANVERS-CENTRE  (   )
Note moyenne des avis
8.9 Basé sur 5 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
5 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
Davy
Portugaels

"Een goed bewaard geheim in Antwerpen Centrum..."

'Chez Raoul' is een topadresje in Antwerpen Centrum! Wij komen er al jaren en hebben altijd een fantastische avond als we er gaan eten. Chef Raoul en Gastvrouw Jenny steken hun hart en ziel in hun restaurant: Chef Raoul in zijn gerechten en Gastvrouw Jenny in de bediening. Al bij het binnenkomen stap je precies binnen in een andere streek: Zuid-Frankrijk in het centrum van Antwerpen, heel erg gezellig en warm van inrichting! De bediening is top: er wordt op de kleinste details gelet en je komt nooit iets tekort. De gerechten die geserveerd worden zijn stuk voor stuk met liefde (en veel voorbereiding!!) klaargemaakt, dat merk je bij elke hap! Dit restaurant is een ware aanbeveling voor mensen die houden van gerechten die nog met de échte kooktechnieken worden klaargemaakt!

Jules
Horemans

Behoorlijke gelegenheid. Smakelijk gegeten...

Behoorlijke gelegenheid. Smakelijk gegeten en gedronken, Prijs- kwaliteit aanvaardbaar. Dranken in prijs wel wat overdreven! Vriendelijke bediening!

rita
Snoeckx

Prijzig maar zeer lekker

Uitstekend restaurant voor een speciale gelegenheid. Mooi kader, fijne keuken, wel aan de prijzige kant (zeker de wijnen)

Tom
Claes

Voor mij het beste en gezelligste restaurant. ...

Voor mij het beste en gezelligste restaurant. Hebben dit restaurantje enkele jaren geleden toevallig ontdekt. Staat volgens mij kwalitatief op niveau van een groots klasse restaurant maar heeft als voordeel dat alles wat minder "stijf/dekadent" verloopt. Alle gerechten zijn verser dan vers. Het interieur is zeer gezellig, juist doordat het klein is. Ook de wijnen zijn echt goed uitgekiend, en gelukkig nog echt Frans !

John
Luyts

Een verborgen schat in het centrum van antwerpe...

Een verborgen schat in het centrum van antwerpen .Ongedwongen sfeer waar je de chef in z'n keuken bezig kan zien .Steeds lekkere gerechten ,alsook de lunchmenu .Correcte bediening.Nog steeds mijn n°1 in t'stad.

Tous les avis de ce restaurant