Cuisine
Budget
€€€
Jours de fermeture
Lundi Sauf jour férier et les vacances scolaire)
Contact
Afficher le numéro de téléphone
Voir tous les détails du restaurant
Note moyenne des avis
6.7 Basé sur 8 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
8 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
Dré
Avis du: inconnu
Dré recommande ce restaurant pour: Couples

Chaotisch en Amateuristisch

Wij hadden 4 weken op voorhand gereserveerd voor 14 feb. Toen wij daar aankwamen was er geen plaats. Het zat er vol,ze wachten gewoon tot er een tafel vrijkomt en als het aan u is heb je plaats. Voor ons stonden ook nog twee koppels te wachten.Wij stonden aan de ingang opeen gepropt waar ook het eten langskwam. Zelfs als je gereserveerd hebt houden ze met u geen rekening. De dame achter de bar was erg zenuwachtig en kon duidelijk de drukte niet aan. Toen ik naar onze tafel vroeg werd ze nog zenuwachtiger.20 min.later stonden wij daar nog steeds en kregen een(smaakloos)drankje om het wachten wat te verzachten. De bediening werd gedaan door studentjes die waarschijnlijk het verschil tussen een voor-en hoofdgerecht niet kenden.Regelmatig kwamen ze terug met borden...verkeerd, te koud, niet gaar,noem maar op.Omdat wij vlak bij de bar stonden kon ik het chaotische verloop volgen,desserts werden afgewerkt aan de bar!!!zoiets doe je in de keuken.Zo kon ik ook vaststellen dat men voor het dessert en voor de Irish koffie gewoon slagroom uit een spuitbus gebruikt. Dat is NOT DONE voor een restaurant. Na bijna een half uur wortel te schieten

Cees
Avis du: inconnu

Knus

Zeer mooi, knus en gezellig restaurant met live piano muziek. Uitgebreide kaart met gevarieerd aanbod. Wij kozen voor vis, en die was lekker en vers. Bediening vlot en vriendelijk. Drukke zaak, dus reserveren is aangeraden.

Nadia
Avis du: inconnu

Voor een 2de keer dit restaurant geprobeerd...

Voor een 2de keer dit restaurant geprobeerd en wederom de victoriabaars genomen met een truffelsausje en grijze garnaaltjes. Zeer lekker en ook heel fijn geserveerd, maar vergeleken met de vorige keer waren de porties beduidend kleiner (4 mini-krielaardappeltjes werden geserveerd bij het gerecht). Je kan beter een voorgerecht nemen, anders bestaat de kans dat je met honger naar huis gaat. Spijtig. Ook de bediening was niet zo heel vriendelijk.

Frank
Avis du: inconnu

zowel de witte Bourgogne huiswijn als het eten:...

zowel de witte Bourgogne huiswijn als het eten: kabeljauw met bisquesaus, het lamsvlees waren van hoge kwaliteit. De bediening haperde wat. De sfeer is er echt gezellig ook dankzij de uitstekend gebrachte pianomuziek. Zien ons er zeker nog terug hoor.

Nadia
Avis du: inconnu

Zeer lekker gegeten! Met 2 personen moesten...

Zeer lekker gegeten! Met 2 personen moesten we 50 EUR betalen en we hadden een dagsoepje, een hoofdgerecht en een karafje wijn. De victoriabaars was trouwens overheerlijk. Achteraf wensten we nog een dessertje, maar de prijzen (gemiddeld 10 EUR voor een dessert/ijsje) zijn totaal niet in verhouding met de rest van de kaart. Misschien willen ze zo nog graag een extraatje hebben, maar wij hebben bedankt voor een dessert en dit zijn we elders gaan eten. Spijtig, want het hoofgerecht was echt voortreffelijk.

Rinus
Avis du: inconnu

Na een gezellige avond in dit restaurant kan...

Na een gezellige avond in dit restaurant kan men spreken van een perfecte prijs/kwaliteit verhouding en men geniet tevens van een gezellig kader. De menukaart samen met de suggesties biedt voldoende keuze. De wijnkaart is mooi samengesteld. Kortom hier komen we terug en sturen we vrienden naartoe.

An
Avis du: inconnu

Zeer mooi restaurant - geen uitgebreide menukaa...

Zeer mooi restaurant - geen uitgebreide menukaart - vriendelijke, maar geen professionele, bediening!

Olivier
Avis du: inconnu

Volgens mij is de bediening ook " vermoeid...

Volgens mij is de bediening ook " vermoeid ", lang wachten op aperitief, ik vermoed dat de garçon een jobstudent was gezien hij niet vroeg hoe de biefstuk gebakken moest worden, hij kwam na de aperitief ook niet vragen wat we wilden drinken tijdens het hoofdgerecht en uiteindelijk moest hij toegeven dat de Noorse Zalm die op de menukaart stond uiteindelijk ook niet uit Noorwegen vandaan kwam, het hoofdgerecht was matig maar ik had graag nog iets te drinken gehad ook tijdens het maal

Tous les avis de ce restaurant