Cuisine
Budget
Contact
Afficher le numéro de téléphone Email
Voir tous les détails du restaurant
Note moyenne des avis
8.1 Basé sur 6 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
6 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
placeholder
Stefan
Avis du: inconnu

zeer afwisselende reacties aan onze tafel over...

zeer afwisselende reacties aan onze tafel over de gerechten, gaande van zeer matig tot erg lekker, je moet dus wat "geluk" hebben met wat je kiest. Het is wel een zeer drukbezochte brasserie, wat ook voor het nodige lawaai zorgt

Ronald
Avis du: inconnu

Een ontbijt genomen, het behoorde bij de betere...

Een ontbijt genomen, het behoorde bij de betere, zeer goede vriendelijke bediening, vers fruitsap & brood en beleg, een eitje,... Zeker niet duur en vooral voor herhaling vatbaar!

niels
Avis du: inconnu

Waren op zoek naar een informeel babbelresto...

Waren op zoek naar een informeel babbelresto en dan is Mampoko een uitstekende keuze. De bediening is los en informeel, zo ook de gasten. Wat er op het bord kwam viel me echter een beetje tegen. Net naast de Ciro's gelegen is het uitdaging een goeie Filet Mignon te bakken, maar de à point resulteerde in een bien cuit met een kleine scheut pepersaus die aan de zeer romige kant was. Bijvragen was echter geen probleem en de portie die ik dan kreeg was ruim voldoende. Tip: kwak de saus nog niet op het vlees, maar laat de gast zelf zijn portie bepalen. Jammer dat er voor deze klassieke gerechten geen handgesneden frieten en zelfgemaakte mayonaise bijgeleverd worden. Al bij al dus niks speciaals, maar best ok voor een gezellige babbel.

Jurgen
Avis du: inconnu

Both traditional and more exotic dishes, with...

Both traditional and more exotic dishes, with plenty of healthy choices. All have plenty of taste and are very nicely presented. MAMPOKO looks like a traditional cafe, which makes it a perfect place for a less formal dinner with friends - quality and service guaranteed.

Nathalie
Avis du: inconnu

Heel gezellig ingericht, aangename verlichting,...

Heel gezellig ingericht, aangename verlichting, lekkere huiswijn ! De kaart is niet heel uitgebreid maar wel uitstekende gerechten.

Elke
Avis du: inconnu

Toffe brasserie, eenvoudige, stijlvolle inricht...

Toffe brasserie, eenvoudige, stijlvolle inrichting, maar vooral heerlijke gerechten en een joviale bediening. Goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Tous les avis de ce restaurant