Avis pour L'epicerie Du Cirque

37 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
9.2
37 avis
date score
Marijse
Cet avis a été écrit suite à une réservation pour la promotion: JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (49)
Avis du: 14/10/2019
Marijse recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Lekker gegeten, fijne afwisseling van drank,...

Lekker gegeten, fijne afwisseling van drank, sfeervol buiten enkele kartonnen dozen inkom

Jorik
Cet avis a été écrit suite à une réservation pour la promotion: JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (49)
Avis du: 14/10/2019
Jorik recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Lekker, maar niet omver geblazen. Het voorgere...

Lekker, maar niet omver geblazen. Het voorgerecht was top, net zoals het buikspek (extra gerecht). Het hoofdgerecht miste wat kruiding en door het feit dat de sauzen koud waren, kreeg je een lauwe indruk qua gerecht. Het dessert was zeer lekker!

Aziliz
Cet avis a été écrit suite à une réservation pour la promotion: JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (49)
Avis du: 14/10/2019
Aziliz recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Het was vanaf het eerste moment SUPER! Heerlijk...

Het was vanaf het eerste moment SUPER! Heerlijke gerechtjes, het concept klopt volledig. GENOTEN!

Carlos
Cet avis a été écrit suite à une réservation pour la promotion: JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (49)
Avis du: 14/10/2019

Het was een ideale combinatie van verrassende...

Het was een ideale combinatie van verrassende smaken

Ines
Cet avis a été écrit suite à une réservation pour la promotion: JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (49)
Avis du: 13/10/2019
Ines recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Prachtig interieur. Fantastische gerechten,...

Prachtig interieur. Fantastische gerechten, zeker waar voor je geld. Relaxte sfeer, je voelt je helemaal op je gemak.

Lauren
Cet avis a été écrit suite à une réservation pour la promotion: JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (49)
Avis du: 11/10/2019
Lauren recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner, Cadre trendy

Aangenaam personeel. Gezellige sfeer en lekker...

Aangenaam personeel. Gezellige sfeer en lekker eten!

Ewout
Cet avis a été écrit suite à une réservation pour la promotion: JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (49)
Avis du: 11/10/2019
Ewout recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy, Gastronomie

Mooie setting, vriendelijke bediening, verrasse...

Mooie setting, vriendelijke bediening, verrassende en lekkere combinaties.

Joey
Cet avis a été écrit suite à une réservation pour la promotion: JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (49)
Avis du: 11/10/2019
Joey recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

We kwamen aan met hoge verwachtingen, uiteraard...

We kwamen aan met hoge verwachtingen, uiteraard heeft de chef een michelinster in zijn bezit gehad. We werden naar beneden geleid in een mooi ingerichte kelder. De enige ramen die je hebt waren gedecoreerd met planten. Leuk detail en je had nooit het gevoel opgesloten te zitten, alles is zeer licht en modern ingericht. We kwamen hier met de Jong Keukengeweld actie en we kregen een drie gangen menu aangeboden. Uiteraard nemen we de full option menu, "because the chef is getting old". Brood en een lekker smeersel, samen met munt geïnfuseerd water kwamen snel aan tafel. Als apero kregen we enkele leuke moderne keuzes waaronder een cocktail, maar we houden het beide klassiek en nemen de cava. Deze werden geserveerd in een klassiek frans Champagne coupe. Ik vond dit eerder vreemd omdat de bubbels en ook de geur van de cava niet ten goede komen. Verder was dit een leuke starter. Hierbij kwam een wit rolletje van daikon met een crème van eigeel, jong witloof met wortel en een soepje van garnaal en schuim van botermelk. Ik werd niet bepaald warm van de hapjes, ze waren iets te vlak van smaak. Bij het eerste voorgerecht kregen we een oude geuze van Boon. Deze combineerde zeer mooi met de zalmforel. Drie bereidingen welgeteld, de tartaar gegrild met thaise mayonaise, klein lepelhapje en een wat grotere bereiding met botermelk. Als tussengerecht, het buikspek met rode biet. We kregen hierbij een pinot noir van de Loire. Zeer lekkere wijn, klassiek maar vanaf hier liep toch wel het een en ander mis. Bijvoorbeeld het ontbrekend mes. Op verschillende momenten is het zaalpersoneel komen kijken en uiteindelijk heeft de souschef het zelf opgemerkt, wat uiteraard zijn taak niet is. Heel leuk gerechtje wel! De wijn mag wel lekker zijn, je krijgt enorm weinig ingeschonken. Nog voor we het gerecht kregen was ons glas al bijna op. We hebben ook ca. 25 minuten moeten wachten. Het wachten op zich stoort me niet, maar wel als je zonder wijn komt te zitten ... Het hoofdgerecht liet...

Claudia
Cet avis a été écrit suite à une réservation pour la promotion: JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (49)
Avis du: 10/10/2019
Claudia recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Wij kozen voor het vegetarische menu. Dit was...

Wij kozen voor het vegetarische menu. Dit was heel lekker en origineel. Het zaalpersoneel was ook enorm vriendelijk en behulpzaam! We komen zeker nog eens terug!

Kevin
Cet avis a été écrit suite à une réservation pour la promotion: JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (49)
Avis du: 09/10/2019
Kevin recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

lekker gegeten, gecombineerd met leuke wijnen/b...

lekker gegeten, gecombineerd met leuke wijnen/bieren. Vriendelijke bediening

date score
×

Devenez membre de Resto.be

Plus de 385 000 personnes sont inscrites sur Resto.be !

Rejoignez notre communauté et profitez de nombreux avantages en tant que membre Resto.be :

Recevez des offres promotionnelles personnalisées
Gérez vos propres listes (wishlist, Favoris, J’ai visité, …), vos réservations en ligne, vos avis, vos informations personnelles
Accédez aux réservations en avant-première pour certains de nos événements incontournables tels que les RestoDays

Inscrivez-vous avec votre compte Facebook

Recommandé

Le moyen le plus facile de vous connecter à Resto.be

ou

Remplissez les informations ci-dessous