Avis pour Zaowang Noord

2134 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
8.1
2134 avis
date score
Els
Avis du: 14/03/2020
Els recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

Heerlijk gegeten. Prima onthaal en bediening...

Heerlijk gegeten. Prima onthaal en bediening

Alberto
Avis du: 10/03/2020
Alberto recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Het eten was zeer goed en netjes geserveerd. De...

Het eten was zeer goed en netjes geserveerd. De vriendelijkheid van sommige obers kon iets beter.

Vera
Avis du: 09/03/2020
Vera recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Goede kwaliteit sushi, bediening kwam snel...

Goede kwaliteit sushi, bediening kwam snel naar de tafel, kwam geregeld vragen of we nog wat wilde drinken. Echter duurde het een tijdje voor we de sushi ontvingen, maar het kwam tegelijkertijd met een andere grotere tafel dus begrijpelijk.

Anne
Avis du: 08/03/2020
Anne recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Wij hebben er zeer lekker gegeten. Als we toe...

Wij hebben er zeer lekker gegeten. Als we toe zijn aan een lekkere sushi, gaan we altijd naar Zaowang. Ook voor wie geen sushi lust is er voldoende aanbod aan andere gerechten. Zeer gezellig kader, goede ontvangst en zeer vriendelijke bediening. Zeker een aanrader.

P
Avis du: 08/03/2020
P recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

Beter ga je het bijna niet vinden qua prijs...

Beter ga je het bijna niet vinden qua prijs kwaliteit verhouding. Leuke bediening en een aanrader de dragen eyes!

Nick
Avis du: 07/03/2020
Nick recommande ce restaurant pour: Couples

Goud as always....

Goud as always.

Natasja
Avis du: 01/03/2020
Natasja recommande ce restaurant pour: Couples

Erg lekkere sushi....

Erg lekkere sushi.

Michael
Avis du: 29/02/2020
Michael recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

SUPER VRIENDELIJKE BEDIENING, lekker wow...

SUPER VRIENDELIJKE BEDIENING, lekker wow

Stacey
Avis du: 29/02/2020
Stacey recommande ce restaurant pour: Groupes

Het eten kwam allemaal erg snel achter elkaar....

Het eten kwam allemaal erg snel achter elkaar. Ons “voorgerecht” was van tafel gehaald en 1 minuut later kwam het hoofdgerecht al. Ook hebben ze na het eerste drankje nooit gevraagd of we nog wat wilden drinken, maar haalde ze wel onze lege glazen weg zonder iets te zeggen...

Alain
Avis du: 29/02/2020
Alain recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Food was op en top en van a tot z heerlijk. Cor...

Food was op en top en van a tot z heerlijk. Correcte bediening zonder opdringerig te zijn. Interieur is sober en toch klasse zoals je verwacht.

date score