Avis pour Gran Duca

891 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
8.4
891 avis
date score
marc
Avis du: 16/01/2020
marc recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Topkader, attent personeel, goede wijnen en...

Topkader, attent personeel, goede wijnen en perfecte keuken wat mij betreft. Doe er het unieke kader bij en dan begrijpt U dat ik terug kom. m vr gr MS

Annie
Avis du: 15/01/2020
Annie recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Vlotte bediening. Mooie presentatie. Smakelijk....

Vlotte bediening. Mooie presentatie. Smakelijk.

Eric
Avis du: 09/01/2020
Eric recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Zeer goed degustatiemenu met prima wijnen....

Zeer goed degustatiemenu met prima wijnen. Vriendelijke ontvangst Attentie bij verjaardag.

Dries
Avis du: 09/01/2020
Dries recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner

te lange wachttijden: 45 minuten voor er dranke...

te lange wachttijden: 45 minuten voor er dranken werden gebracht. De dranken werden pas met het gerecht geserveerd. 30 minuten wachten op de rekening.

Delvaux
Avis du: 23/12/2019
Delvaux recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

We hebben heerlijk, lekker gegeten in een mooi,...

We hebben heerlijk, lekker gegeten in een mooi, gezellig kader met een super vriendelijke bediening!

paul
Avis du: 22/12/2019
paul recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy, Gastronomie

Prachtig restaurant. Eindelijk nog eens het...

Prachtig restaurant. Eindelijk nog eens het betere. Fijne menukeuze en piekfijne service.

Marleen
Avis du: 21/12/2019
Marleen recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Lekker eten en vlotte bediening...

Lekker eten en vlotte bediening

Michele
Avis du: 21/12/2019
Michele recommande ce restaurant pour: Groupes, Business lunch/dîner

Ok maar ik mis echt de oude gastheer, dit was...

Ok maar ik mis echt de oude gastheer, dit was niet zo aangenaam ik zoek nog de eekhoorbrood en de scampis in mijn risotto.

kamlesh
Avis du: 20/12/2019
kamlesh recommande ce restaurant pour: Groupes

Excellent food...

Excellent food

Ivan
Avis du: 16/12/2019
Ivan recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Gezellig ... lekker eten en goede bediening...

Gezellig ... lekker eten en goede bediening

date score