Patine

Leopold de Waelplaats 1 2000 ANVERS-CENTRE  (   )
Note moyenne des avis
6.9 Basé sur 5 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
5 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
Elly
Date du repas: 03/04/2018
Elly recommande ce restaurant pour: Groupes

De suggesties waren NIET lekker. De wrap met...

De suggesties waren NIET lekker. De wrap met frieten heeft ons vriendin helemaal laten liggen. Aangebrand en twee stukjes kip erbij. Gelukkig heeft de kelner ons getrakteerd met een thee en koffie.

placeholder
K

Gezellig én lekker

Heerlijke dagverse soepen, lekkere ontbijten (en helemaal niet duur!) en een vriendelijke bediening! Ideaal tussen het shoppen door!

Pieter

heerlijke wereldwijnen, lekkere "eerlijke"...

heerlijke wereldwijnen, lekkere "eerlijke" gerechtjes...

Nadia

Na een etentje elders wilden we hier nog graag...

Na een etentje elders wilden we hier nog graag een glaasje wijn gaan drinken, ze stellen zich toch voor als een wijnbistro. De bediening was helemaal niet vriendelijk en toen ik een glaasje huiswijn bestelde vertelde de serveerster dat de huiswijn echt niet lekker was en dat ik het zelf maar moest weten als ik hem toch bestelde. Ik deed het toch en de wijn was eigenlijk helemaal niet slecht van smaak. De muziek (gothic) was soms storend en de sfeer was daardoor niet echt aangenaam. Wij komen hier niet meer terug, zonde, want de menukaart zag er best lekker uit. (59388)

Axel

Zaalige plaats om tijdens de zomer een quiche'k...

Zaalige plaats om tijdens de zomer een quiche'ke te eten, lange zonnetijd verzekert zwoele zomeravonden, veel volk te zien, de buurt is ook steeds bruisend van de energie

Tous les avis de ce restaurant