Nous n'avons pas encore de photo de ce restaurant
Ajoutez une photo
placeholder
Cuisine
Belge 
Budget
€€€
Jours de fermeture
Mercredi, Jeudi
Contact
Afficher le numéro de téléphone Email
Voir tous les détails du restaurant
Note moyenne des avis
8.6 Basé sur 9 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
9 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
placeholder
Marc
Avis du: 26/08/2017
Marc recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Gewoon af !

Zoals altijd : vriendelijke correcte bediening zonder te veel poespas, gezellig kader maar vooral de mosselen waren wederom overheerlijk en net genoeg. Daarbij het lekkere huiswijntje en achteraf dessert en Irish Coffee, is gewoon top ! Niet moeilijk met meer dan 50 jaar ervaring. Aanrader !

Kris
Avis du: inconnu

Zoals gewoonlijk alles goed in orde. De beste...

Zoals gewoonlijk alles goed in orde. De beste mosselen van Antwerpen, maar ook de andere gerechten moeten de moeite zijn. De patron is uiteindelijk bezweken om toch Cola Light in huis te halen. Een absolute aanrader. Ook zeer lekkere huiswijn.

Monique
Avis du: inconnu

goede en eerlijke keuken...

goede en eerlijke keuken

Erwin
Avis du: inconnu

Zeer lekkere kreeft gegeten, perfect klaargemaa...

Zeer lekkere kreeft gegeten, perfect klaargemaakt. Tevens uitgebreide wijnkaart beschikbaar, ook zeer vriendelijke bediening. Enkel jammer dat er geen cola-light geserveerd werd voor ons dochtertje (enkel suikerhoudende limonades beschikbaar)

Emmanuel
Avis du: inconnu

De mosselen waren overheerlijk, de bediening...

De mosselen waren overheerlijk, de bediening was echt heel vriendelijk en gemoedelijk. Het was alsof we al jaren vaste klant waren hoewel het de eerste keer was. In elk geval ik ga er zeker weer om andere gerechten te proeven.

Douglas
Avis du: inconnu

Het is al enkele weken geleden dat ik ben komen...

Het is al enkele weken geleden dat ik ben komen eten. We waren in pas heel laat geariveert in het restaurant dus als goede huisvaders hebben alleen maar mosselen gegeten en wat voor een mosselen waar dat wooo..... je kunt zeggen de beste van t'stad samen met die van het nieuw palingshuis. we hebben ook van de toffe bedienen genoten. "goe bezig"

Rik
Avis du: inconnu

Het aantal plaatsen in deze eetzaal liggen...

Het aantal plaatsen in deze eetzaal liggen zeker aan de (te) hoge kant. Een ontspannen en vriendelijke bediening maken wel veel goed. Smakelijke gerechten, zonder meer.

Axel
Avis du: inconnu

een gekend en verdiend hoog aangeschreven resta...

een gekend en verdiend hoog aangeschreven restaurant voor de maritieme keuken. gisteren nog op bezoek geweest en alhoewel Walter Van Beirendonck deze keer niet van de partij was toch een zeer prettige avond doorgebracht !! zoals men in het Duits zegt sehr gemütlich !! familiale bediening die niets te wensen overliet. een AANRADER !!

Ariane
Avis du: inconnu

Nous avons dégusté des moules à la façon du...

Nous avons dégusté des moules à la façon du chef, plat copieux et appréciable. Par contre, nous avons regretté que les apéritifs ( très bon) n'étaient pas accompagnés de petites choses à grignoter.

Tous les avis de ce restaurant