Avis pour Bohm En Berkel

85 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
8.5
85 avis
date score
Dani
Avis du: 14/06/2019
Dani recommande ce restaurant pour: Groupes

IK had gereserveerd en heb 3 maal mijn naam...

IK had gereserveerd en heb 3 maal mijn naam moeten herhalen vooraleer ober door had waarover het ging. Zalm met puree: puree was koud. Toegegeven, nadat we het gezegd hebben, kregen we een volledig nieuw en steaming bord Croque monsieur: ik twijfelde of er kaas was - moest er heel goed zoeken. Dus hesp en kaas mogen zeker ruimer zijn. Bij de thee kreeg ik geen chocolade of koekje. Het was allemaal te "weinig" en niet kwaliteitsvol.

Mieke
Avis du: 14/12/2019
Mieke recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Ontbijt was te mager ( èèn Hendrik en éèn Consc...

Ontbijt was te mager ( èèn Hendrik en éèn Conscience...) Geen croissants, geen pistolets... We vroegen dan bruin brood en kregen Frans brood. Ik vroeg espresso koffie en verbeterde me dan: wou graag een 'grote' koffie .. het werd espresso ( moeilijke communicatie). We hadden gereserveerd, maar hadden sterk het gevoel dat ontbijtformules jullie 'dada' niet is ' maar ja als je toch open bent

placeholder
Vandergucht
Avis du: 01/09/2019

Gewoon slecht.....

De kok was zeker zwak tot heel zwak en er was maar 1 bekwame ober! En twee maal onze voeding moeten vragen...!

Anita
Avis du: 21/10/2019
Anita recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

De ontvangst was prima want door het plotse...

De ontvangst was prima want door het plotse regenen waren we te vroeg maar geen probleem. Minpuntje we hadden een tafeltje aan de straatkant en dan zit je zeer fel in de tocht van de deur. Misschien zoals in andere resto een bescherming voorzien (paravent, draperie of …) ook de bediening was zeer vriendelijk maar …liet steken vallen. Kende niet de dagmenu, en was amper te verstaan door niet voldoende nederlands te spreken. Spijtig. Misschien proberen we het nog eens als zij wat beter ingewerkt zijn.

Bart
Avis du: 12/08/2019
Bart recommande ce restaurant pour: Groupes

Kwaliteit, service & prijs/kwaliteit: onvoldoen...

Kwaliteit, service & prijs/kwaliteit: onvoldoende. Je kan veel beter eten in Antwerpen voor dezelfde prijs

Ludo
Avis du: 04/01/2020
Ludo recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

food was really nice with good , fresh ingredie...

food was really nice with good , fresh ingredients and well prepared.

Guy
Avis du: 13/11/2019
Guy recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Smaakvolle gerechten. Het restaurant mocht...

Smaakvolle gerechten. Het restaurant mocht warmer. Dit gaf een ongezellig gevoel.

Dirk
Avis du: 17/08/2019
Dirk recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

de tagliata was niet conform het klassieke...

de tagliata was niet conform het klassieke gerecht; ik miste de correcte vinaigraitte, en de balsamico; de Parmezaanse kaas was pover; de entrecote matig de bediening was wel heel vriendelijk en joviaal

Diane
Avis du: 24/06/2019
Diane recommande ce restaurant pour: Groupes

Mooie plek, aangenaam....

Mooie plek, aangenaam.

Martien
Avis du: 23/12/2019
Martien recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Poulet Citron was zeer lekker. Gezellige en...

Poulet Citron was zeer lekker. Gezellige en authentieke inrichting.

date score