Avis pour Bohm En Berkel

146 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
8.8
146 avis
date score
placeholder
Vandergucht
Avis du: 01/09/2019

Gewoon slecht.....

De kok was zeker zwak tot heel zwak en er was maar 1 bekwame ober! En twee maal onze voeding moeten vragen...!

Edward
Avis du: 19/09/2020
Edward recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Lekker eten, correcte, vriendelijke bediening....

Lekker eten, correcte, vriendelijke bediening.

Anita
Avis du: 21/10/2019
Anita recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

De ontvangst was prima want door het plotse...

De ontvangst was prima want door het plotse regenen waren we te vroeg maar geen probleem. Minpuntje we hadden een tafeltje aan de straatkant en dan zit je zeer fel in de tocht van de deur. Misschien zoals in andere resto een bescherming voorzien (paravent, draperie of …) ook de bediening was zeer vriendelijk maar …liet steken vallen. Kende niet de dagmenu, en was amper te verstaan door niet voldoende nederlands te spreken. Spijtig. Misschien proberen we het nog eens als zij wat beter ingewerkt zijn.

Bart
Avis du: 12/08/2019
Bart recommande ce restaurant pour: Groupes

Kwaliteit, service & prijs/kwaliteit: onvoldoen...

Kwaliteit, service & prijs/kwaliteit: onvoldoende. Je kan veel beter eten in Antwerpen voor dezelfde prijs

Walter
Avis du: 05/10/2020
Walter recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Mijn verwachtingen waren zeer hoog, maar toch...

Mijn verwachtingen waren zeer hoog, maar toch enigszins teleurgesteld. Misschien slecht tijdstip. Waren alleen in de zaak, geen gevoel van sfeer.

Ludo
Avis du: 04/01/2020
Ludo recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

food was really nice with good , fresh ingredie...

food was really nice with good , fresh ingredients and well prepared.

Guy
Avis du: 13/11/2019
Guy recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Smaakvolle gerechten. Het restaurant mocht...

Smaakvolle gerechten. Het restaurant mocht warmer. Dit gaf een ongezellig gevoel.

Dirk
Avis du: 17/08/2019
Dirk recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

de tagliata was niet conform het klassieke...

de tagliata was niet conform het klassieke gerecht; ik miste de correcte vinaigraitte, en de balsamico; de Parmezaanse kaas was pover; de entrecote matig de bediening was wel heel vriendelijk en joviaal

Diane
Avis du: 24/06/2019
Diane recommande ce restaurant pour: Groupes

Mooie plek, aangenaam....

Mooie plek, aangenaam.

Helen
Avis du: 19/10/2020
Helen recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Zoals steeds erg lekker en gezellig, mooie...

Zoals steeds erg lekker en gezellig, mooie wijnselectie en vriendelijke bediening. Enkel spijtig dat de patron de mondmaskerplicht niet zo correct opvolgde.

date score