Avis pour Bohm En Berkel

85 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
8.5
85 avis
date score
Nadine
Avis du: 07/06/2019
Nadine recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Vriendelijke bediening,croque en brique waren...

Vriendelijke bediening,croque en brique waren lekker met lellerslaatje. Prijs van bovengenoemde o.k. Prijs van kaastaart te hoog,voor 9.50 euro mag de portie iets ruimer zijn,ze is wel lekker!

Ingrid
Avis du: 13/06/2019
Ingrid recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

We werden heel vriendelijk en gastvrij ontvange...

We werden heel vriendelijk en gastvrij ontvangen en het eten was superlekker. We hebben er dan ook volop van genoten en komen zeker terug!!

Dani
Avis du: 14/06/2019
Dani recommande ce restaurant pour: Groupes

IK had gereserveerd en heb 3 maal mijn naam...

IK had gereserveerd en heb 3 maal mijn naam moeten herhalen vooraleer ober door had waarover het ging. Zalm met puree: puree was koud. Toegegeven, nadat we het gezegd hebben, kregen we een volledig nieuw en steaming bord Croque monsieur: ik twijfelde of er kaas was - moest er heel goed zoeken. Dus hesp en kaas mogen zeker ruimer zijn. Bij de thee kreeg ik geen chocolade of koekje. Het was allemaal te "weinig" en niet kwaliteitsvol.

Aimé
Avis du: 14/06/2019
Aimé recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Aangenaam kader, mooie ligging en lekker gegete...

Aangenaam kader, mooie ligging en lekker gegeten. Bescheiden prijzen voor het eten maar drankjes zijn aan de dure kant.

Stephan
Avis du: 24/06/2019
Stephan recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

Leuke sfeer, verzorgde en lekkere maaltijd,...

Leuke sfeer, verzorgde en lekkere maaltijd, vriendelijke bediening, heerlijk pleintje. Kortom : alles prima.

Diane
Avis du: 24/06/2019
Diane recommande ce restaurant pour: Groupes

Mooie plek, aangenaam....

Mooie plek, aangenaam.

Kevin
Avis du: 28/06/2019
Kevin recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Heerlijk eten aan eerlijke prijzen. Hier word...

Heerlijk eten aan eerlijke prijzen. Hier word je in de watten gelegd.

Andre
Avis du: 30/06/2019
Andre recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Perfecte ontvangst, lekker eten, uitstekende...

Perfecte ontvangst, lekker eten, uitstekende sfeer. Wij komen terug

De Maeyer
Avis du: 05/07/2019
De Maeyer recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

Mooi kader, een oase van rust! Prima bediening...

Mooi kader, een oase van rust! Prima bediening en lekker eten!

Christiane
Avis du: 14/07/2019
Christiane recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Het is zeer gezellig zitten op het terras van...

Het is zeer gezellig zitten op het terras van Bohm & Berkel. Stijlvol, sfeervol aan het mooiste plein van Antwerpen. Kleine gerechten op alle manieren te combineren. Kwaliteitsproducten. Heerlijke bereiding. Zeer vriendelijke ontvangst. Prima wijn, ook per glas (Pedrera (?), Malbec is aanrader)

date score