Avis pour Bohm En Berkel

85 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
8.5
85 avis
date score
Christiane
Avis du: 24/08/2019
Christiane recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Heerlijke gerechten, super locatie, terras...

Heerlijke gerechten, super locatie, terras op het mooie Conscienceplein!

margot
Avis du: 22/08/2019
margot recommande ce restaurant pour: Groupes, Business lunch/dîner, Cadre trendy, Gastronomie, Rapport qualité/prix

omdat het allemaal klopte: plek, eten, bedienin...

omdat het allemaal klopte: plek, eten, bediening, interieur, sfeer, wijnkaart, plein

Dirk
Avis du: 17/08/2019
Dirk recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

de tagliata was niet conform het klassieke...

de tagliata was niet conform het klassieke gerecht; ik miste de correcte vinaigraitte, en de balsamico; de Parmezaanse kaas was pover; de entrecote matig de bediening was wel heel vriendelijk en joviaal

Bart
Avis du: 12/08/2019
Bart recommande ce restaurant pour: Groupes

Kwaliteit, service & prijs/kwaliteit: onvoldoen...

Kwaliteit, service & prijs/kwaliteit: onvoldoende. Je kan veel beter eten in Antwerpen voor dezelfde prijs

Nora
Avis du: 10/08/2019
Nora recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

Ik was vooral blij verrast op het dagmenu het...

Ik was vooral blij verrast op het dagmenu het gerecht te vinden waarom ik tijdens mijn reservatie had gevraagd, maar dat normaal niet meer op de nieuwe menukaart zou voorkomen. Dat was dus een meevaller!

Christiane
Avis du: 14/07/2019
Christiane recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Het is zeer gezellig zitten op het terras van...

Het is zeer gezellig zitten op het terras van Bohm & Berkel. Stijlvol, sfeervol aan het mooiste plein van Antwerpen. Kleine gerechten op alle manieren te combineren. Kwaliteitsproducten. Heerlijke bereiding. Zeer vriendelijke ontvangst. Prima wijn, ook per glas (Pedrera (?), Malbec is aanrader)

De Maeyer
Avis du: 05/07/2019
De Maeyer recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

Mooi kader, een oase van rust! Prima bediening...

Mooi kader, een oase van rust! Prima bediening en lekker eten!

Andre
Avis du: 30/06/2019
Andre recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Perfecte ontvangst, lekker eten, uitstekende...

Perfecte ontvangst, lekker eten, uitstekende sfeer. Wij komen terug

Kevin
Avis du: 28/06/2019
Kevin recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Heerlijk eten aan eerlijke prijzen. Hier word...

Heerlijk eten aan eerlijke prijzen. Hier word je in de watten gelegd.

Diane
Avis du: 24/06/2019
Diane recommande ce restaurant pour: Groupes

Mooie plek, aangenaam....

Mooie plek, aangenaam.

date score