Avis pour Bohm En Berkel

85 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
8.5
85 avis
date score
Martien
Avis du: 23/12/2019
Martien recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Poulet Citron was zeer lekker. Gezellige en...

Poulet Citron was zeer lekker. Gezellige en authentieke inrichting.

Marc
Avis du: 23/12/2019
Marc recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Prima restaurant! Prijs kwaliteit in orde....

Prima restaurant! Prijs kwaliteit in orde. Lekker gegeten en goede tafelservice, maar ... eerst werden we aan een tafel gezet waarvan de stoelen tegen een (heel warme) radiator stond. Na wisselen van tafel viel het ons op dat er een "puttekes" geur in de ruimte hing. Bij het melden aan de bediening zei men dat dat van de toiletten (op de eerste verdieping) afkomstig is en dat de klanten vergeten de deur dicht te toen. Nu waren de klanten dus de schuldige,. Beter zou men een ervoor zorgen dat er een afzuiging is zodat de lucht niet naar benden komt.

Margareta
Avis du: 20/12/2019
Margareta recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Zeer goede keuken en bediening, aangenaam...

Zeer goede keuken en bediening, aangenaam kader en goede muziek. Goede wijnkelder ook

Eric
Avis du: 20/12/2019
Eric recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Unieke lokatie, top service en een andere kaart...

Unieke lokatie, top service en een andere kaart, brasseriemenu (mijn omschrijving) maar dan verrassend. En dat met een prima verhouding prijs & kwaliteit.

Mart
Avis du: 16/12/2019
Mart recommande ce restaurant pour: Couples, Enfants, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Het eten was heerlijk, voor een goede prijs....

Het eten was heerlijk, voor een goede prijs. Bovendien is de locatie goed.

stefan
Avis du: 14/12/2019
stefan recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Lekker eten en gezellige sfeer!...

Lekker eten en gezellige sfeer!

Marleen
Avis du: 14/12/2019
Marleen recommande ce restaurant pour: Groupes, Business lunch/dîner, Rapport qualité/prix

Prima service en lekker gegeten...

Prima service en lekker gegeten

Mieke
Avis du: 14/12/2019
Mieke recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Ontbijt was te mager ( èèn Hendrik en éèn Consc...

Ontbijt was te mager ( èèn Hendrik en éèn Conscience...) Geen croissants, geen pistolets... We vroegen dan bruin brood en kregen Frans brood. Ik vroeg espresso koffie en verbeterde me dan: wou graag een 'grote' koffie .. het werd espresso ( moeilijke communicatie). We hadden gereserveerd, maar hadden sterk het gevoel dat ontbijtformules jullie 'dada' niet is ' maar ja als je toch open bent

Norlock
Avis du: 11/12/2019
Norlock recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Excellent food, kind staff, fast service, and...

Excellent food, kind staff, fast service, and beautiful setting, such ambience. Will be back!

Blanchaert
Avis du: 11/12/2019
Blanchaert recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Het is de 2de keer dat we hiet geweest zijn....

Het is de 2de keer dat we hiet geweest zijn. Het was gezellig,lekker en heel gastvrij ook goede bediening. Zeker een aanrader

date score