Avis pour The Dirty Rabbit

102 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
8.8
102 avis
date score
Kristel
Avis du: 24/02/2020
Kristel recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Het was super gezellig! Ik vierde mijn verjaar...

Het was super gezellig! Ik vierde mijn verjaardag met 6 vriendinnen. Hele vriendelijke bediening! En het eten was lekker

Margo
Avis du: 08/02/2020
Margo recommande ce restaurant pour: Groupes

Super leuk concept!...

Super leuk concept!

Cindy
Avis du: 08/02/2020
Cindy recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

Super ontvangst. Zeer vriendelijke en professio...

Super ontvangst. Zeer vriendelijke en professionele bediening. De gastvrouw ga of een zeer deskundige uitleg over de dranken- en menukaart. Door de grote keuze zagen wij het bos niet meer. We hebben dan vertrouwd op de aanbevelingen van de gastvrouw en deze bleken voortreffelijk. Super sfeer. Het interieur en de muziek brengen je zo naar Latijns Amerika. Ondanks dat we een uur moeten rijden zullen we zeker terug keren naar deze fantastische zaak aangezien we super benieuwd zijn naar de rest van de heerlijke menukaart. Tot de volgende keer.

Bart
Avis du: 07/02/2020
Bart recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

Superlekker gegeten in een heel gezellig kader....

Superlekker gegeten in een heel gezellig kader. Zeer vriendelijke gastvrouw, die ons wegwijs gemaakt heeft in de menukaart en zeer goede suggesties heeft gegeven.

Francois
Avis du: 25/01/2020
Francois recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

Leuk concept Goede kwaliteit Wij hadden nogal...

Leuk concept Goede kwaliteit Wij hadden nogal wat afwijkende wensen en die werden netjes opgevolgd dus service goed

Ayshwaria
Avis du: 19/01/2020
Ayshwaria recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

goede vibe en lekker eten...

goede vibe en lekker eten

Brigitte
Avis du: 13/01/2020
Brigitte recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner, Cadre trendy

Leuk concept en inrichting....

Leuk concept en inrichting.

Katarina
Avis du: 11/01/2020
Katarina recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Lekker eten in een super leuk kader met sympath...

Lekker eten in een super leuk kader met sympathiek personeel en toffe muziek!

Philippe
Avis du: 05/01/2020
Philippe recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

Warm kader, zeer vriendelijke bediening, leuk...

Warm kader, zeer vriendelijke bediening, leuk concept met lekker zuiders eten;

date score