Avis pour The Dirty Rabbit

96 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
8.8
96 avis
date score
Ayshwaria
Avis du: 19/01/2020
Ayshwaria recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

goede vibe en lekker eten...

goede vibe en lekker eten

Brigitte
Avis du: 13/01/2020
Brigitte recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner, Cadre trendy

Leuk concept en inrichting....

Leuk concept en inrichting.

Katarina
Avis du: 11/01/2020
Katarina recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Lekker eten in een super leuk kader met sympath...

Lekker eten in een super leuk kader met sympathiek personeel en toffe muziek!

Philippe
Avis du: 05/01/2020
Philippe recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

Warm kader, zeer vriendelijke bediening, leuk...

Warm kader, zeer vriendelijke bediening, leuk concept met lekker zuiders eten;

Marc
Avis du: 04/01/2020
Marc recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

In 1 woord samenvattend “alles” de verwelkoming...

In 1 woord samenvattend “alles” de verwelkoming, bediening, vriendelijkheid, het eten, de smaken, de drankjes, de muziek

Kris
Avis du: 03/01/2020
Kris recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

Great setting, delicious foods and drinks and...

Great setting, delicious foods and drinks and friendly service.

Stéphanie
Avis du: 29/12/2019
Stéphanie recommande ce restaurant pour: Groupes

Gisteren had ik met een groep van 14 een reserv...

Gisteren had ik met een groep van 14 een reservatie met 14 x een drankarrangement van €11. Dit hield in dat er gekozen kon worden uit 2 wijntjes of 3 pintjes of 3 frisdranken. Vandaag bedacht ik mij dat een glaasje wijn los €4,5 kost en een biertje €3 wat dus wil zeggen dat ik voor €9 eigenlijk zou hebben waarvoor ik €11 betaald heb. Toen bekeek ik het menu nog eens en zag ik dat er een koffie of thee voor na de maaltijd inbegrepen zat, dit is ons helaas nooit aangeboden geweest! Wij zijn uiteraard dus zeer teleurgesteld dat dit zo gelopen is en dat ik uiteindelijk €154 betaald heb maar we niet gekregen hebben wat we zouden hebben moeten krijgen.

Nathalie
Avis du: 29/12/2019
Nathalie recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

Het eten was heerlijk, veel verschillende verse...

Het eten was heerlijk, veel verschillende verse producten werden gebruikt en dat proefde je. Dit restaurant is zeker een aanrader!

Laura
Avis du: 29/12/2019
Laura recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

Rustige atmosfeer. Leuke bediening waarbij...

Rustige atmosfeer. Leuke bediening waarbij je telkens uitleg krijgt. Super lekker eten en zeer snel bediend. Gratis cocktail gekregen, aangezien ze het limoensap in de Cuba Libre zijn vergeten. The Dirty Rabbit heeft dit zelf geboden. Zeer eerlijk en wordt zeer erg geapprecieerd :)

Kaat
Avis du: 28/12/2019
Kaat recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Sfeer, cocktails, eten ! tip Bij de bloemkool...

Sfeer, cocktails, eten ! tip Bij de bloemkool was een extra broodje leuk geweest. we waren met 3.

date score