Avis pour Gojo

Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
date score
Jill A.
Avis du: 21/04/2019
Jill A. recommande ce restaurant pour: Groupes

De ontdekkingsmenu’s zijn een geweldige optie...

De ontdekkingsmenu’s zijn een geweldige optie om een eerste keer de Ethiopische keuken uit te proberen.

Sarah
Avis du: 20/04/2019
Sarah recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Lekker eten, vriendelijke bediening, aangename...

Lekker eten, vriendelijke bediening, aangename setting. Vegetarische opties dus zeker een aanrader

Manassé M.
Avis du: 06/04/2019
Manassé M. recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Het vlees mocht wat meer gekruid worden dus...

Het vlees mocht wat meer gekruid worden dus wat straffer vooral voor de lam de kip was goed. Er mankeerden verschillende dingen die we wouden bestellen, eerst drankjes dan 2 bijgerechten.

John
Avis du: 31/03/2019
John recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Goede sfeer - goede vriendelijke bediening...

Goede sfeer - goede vriendelijke bediening (veel info) - lekker eten ! Gezellig.

placeholder
Bart
Avis du: 26/03/2019
Bart recommande ce restaurant pour: Couples, Groupes

Zeer fijne ervaring, wij komen terug

De keuken is eens iets helemaal anders. Food sharing, injeras, leuke gerechten, veggie opties... lekkere cocktails en wijntjes. Leuk kader en enthousiaste bediening. Een aanrader!!

placeholder
Bart
Avis du: 26/03/2019
Bart recommande ce restaurant pour: Couples, Groupes

Zeer fijne ervaring, wij komen terug

De keuken is eens iets helemaal anders. Food sharing, injeras, leuke gerechten, veggie opties... lekkere cocktails en wijntjes. Leuk kader en enthousiaste bediening. Een aanrader!!

joost
Avis du: 25/03/2019
joost recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

We kwamen voor ethiopisch eten en dat is top...

We kwamen voor ethiopisch eten en dat is top voor de liefhebbers, zeer vriendelijke bediening incl onze 'lastige' verwachtingen mbt vegetarische en vegan varianten, heel gezellig kader, kortom heel geslaagde avond

Eddy
Avis du: 24/03/2019
Eddy recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Heerlijk eten, gezellig interieur en vriendelij...

Heerlijk eten, gezellig interieur en vriendelijke bediening. Wij gaan terug!

Yves G.
Avis du: 24/03/2019
Yves G. recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Het was een culinaire beveling om de verrassing...

Het was een culinaire beveling om de verrassingsmenu te nemen zonder te weten wat er zou komen.

Lien
Avis du: 15/03/2019
Lien recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

We hebben genoten van het lekkere eten en de...

We hebben genoten van het lekkere eten en de aangename service. Naast de leuke ervaring zijn de mojito's zeker de moeite waard!

date score