Avis pour Restaurant Franq

Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
date score
laetitia m.
Avis du: 26/04/2019
laetitia m. recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Très bon accueil, cuisine très juste faite...

Très bon accueil, cuisine très juste faite avec attention .

Ingrid R.
Avis du: 14/04/2019
Ingrid R. recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Gastronomie

Zeer verzorgde en lekkere diner. Deskundige...

Zeer verzorgde en lekkere diner. Deskundige uitleg over het menu en de wijnen. Vriendelijke ontvangst

PAUL
Avis du: 11/04/2019
PAUL recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner, Gastronomie

Zeer fijn en lekker gegeten. Aangenaam en luxue...

Zeer fijn en lekker gegeten. Aangenaam en luxueus ingericht restaurant met open keuken. Vriendelijk personeel.

Heidi
Avis du: 11/04/2019
Heidi recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Het restaurant bevindt zich in een mooi pand....

Het restaurant bevindt zich in een mooi pand. Vriendelijke bediening en het eten is verzorgd.

anne
Avis du: 10/04/2019
anne recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Alles was perfect : bediening, eten, omgeving....

Alles was perfect : bediening, eten, omgeving. We komen zeker terug.

Didier L.
Avis du: 05/04/2019
Didier L. recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy, Gastronomie

Heel mooie kader, super vriendelijke bediening,...

Heel mooie kader, super vriendelijke bediening, perfect menu prijs/kwaliteit

W. v.
Avis du: 01/04/2019
W. v. recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

We hebben heerlijk gedineerd bij Franq! Wel...

We hebben heerlijk gedineerd bij Franq! Wel vonden wij het hoofdgerecht te groot maar dat komt waarschijnlijk omdat wij geen grote eters zijn. De heren en dames van de bediening waren ook uiterst vriendelijk en behulpzaam, zeker niet te stijf maar vol humor! Kortom, wij waren erg tevreden.

Richard F.
Avis du: 01/04/2019
Richard F. recommande ce restaurant pour: Gastronomie

Excellente cuisine, décor très agréable, servic...

Excellente cuisine, décor très agréable, service parfait, et un menu très abordable pour le déjeuner, tout a été parfait pour cette première visite chez Franq : merci beaucoup !

MAES
Avis du: 27/03/2019
MAES recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Zeer lekker eten tegen aanvaardbare prijs. zeer...

Zeer lekker eten tegen aanvaardbare prijs. zeer goede bediening Een aanrader en voor herhaling vatbaar. Guy Maes

Vincent
Avis du: 27/03/2019
Vincent recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Everything food and service related was excelle...

Everything food and service related was excellent. Only issue was the lack of professionalism relating to the parking place. So we parked in a parking 5-10 minutes away ...

date score