Avis pour Restaurant Franq

Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
date score
Marion
Avis du: 15/06/2019
Marion recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Service impeccable et menu délicieux du début...

Service impeccable et menu délicieux du début à la fin. Très gentille attention à l'occasion D’un anniversaire. À recommander

Caroline
Avis du: 12/06/2019
Caroline recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Gastronomie

Overheerlijke keuken, mooi en rustgevend decor,...

Overheerlijke keuken, mooi en rustgevend decor, zeer vriendelijke en aangename service. Proficiat

willem
Avis du: 11/06/2019
willem recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy, Gastronomie

Prachtig interieur, fijne en gezellige ambiance...

Prachtig interieur, fijne en gezellige ambiance, goede keuken en goede bijpassende wijnen en attente bediening.

Aniek
Avis du: 11/06/2019
Aniek recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Gisteren hebben we genoten van de tweegangenlun...

Gisteren hebben we genoten van de tweegangenlunch van Restaurant Franq, met vooraf een glaasje prosecco. We begonnen met drie amuses van het huis, alle drie heerlijk! Beide gerechten van het menu waren prachtig opgemaakt en heel smaakvol. De verschillende componenten waren hoog op smaak en combineerden perfect. Bij beide gerechten hebben we een bijpassend glas wijn besteld en de lunch werd afgesloten met koffie en friandises, geserveerd op een van de kluisdeurtjes die vroeger werden gebruikt (het pand was voorheen een bank). Erg leuk! Het hele pand is mooi ingericht, we zaten eerst buiten in een gezellig binnenhofje maar door een onverwachte bui zijn we naar binnen verplaatst. We zaten naast de open keuken, leuk om de koks aan het werk te zien. Zeker voor herhaling vatbaar!

Julien
Avis du: 05/06/2019
Julien recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Alles was top Zeer vriendelijk personeel, zonde...

Alles was top Zeer vriendelijk personeel, zonder overdrijven, gewoon vriendelijk gedienstig. Een dikke proficiat. We namen het lunchmenuutje mt één dessert en hebben heerlijk gegeten.

Diane
Avis du: 02/06/2019
Diane recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

We hebben de mogelijkheid gehad om deze keer...

We hebben de mogelijkheid gehad om deze keer buiten te eten op het gezellige terras. De bediening was zeer vriendelijk en het eten zeer lekker en origineel. Wij komen zeker terug.m !!

Marianna
Avis du: 02/06/2019
Marianna recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

Prijs/kwaliteit verhouding, alles is een beetje...

Prijs/kwaliteit verhouding, alles is een beetje rommelig en niet grondig doordacht! trying too hard! de basis ingredienten zijn aan nie

ANNIK
Avis du: 02/06/2019
ANNIK recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Mooi kader, zeer vriendelijke bediening, superl...

Mooi kader, zeer vriendelijke bediening, superlekkere lunchmenu. Aanrader in Antwerpen !

Jeannine
Avis du: 30/05/2019
Jeannine recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Super tevreden, lekker gegeten, vlotte bedienin...

Super tevreden, lekker gegeten, vlotte bediening endat allemaal in een prachtig kader.

Sonia
Avis du: 28/05/2019
Sonia recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Het lunchmenu was SUPER !! Erg verfijnd. ...

Het lunchmenu was SUPER !! Erg verfijnd. A la carte is het wel prijzig, maar waarschijnlijk niet abnormaal voor een restaurant met Michelinster. Restaurant zelf gezellig en niet te groot. Toch is er voldoende ruimte tussen de tafels. Open keuken. Ook de bediening was voortreffelijk en toch geen stijve bedoening. Klassevol kader. Zeker voor herhaling vatbaar.

date score