Avis pour Restaurant Franq

Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
date score
Paul
Avis du: 10/12/2018
Paul recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

Het was een heel fijne ervaring. De hele lijn...

Het was een heel fijne ervaring. De hele lijn (van verwelkoming over aperitief, de tafel, de lunch, de koffie en versnaperingen, de bediening) was uitstekend.

Lieve
Avis du: 08/12/2018
Lieve recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Het feit dat we willen teruggaan zegt volgens...

Het feit dat we willen teruggaan zegt volgens mij genoeg!

Humbert
Avis du: 08/12/2018
Humbert recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Mooie locatie , correct personeel , mooie gerec...

Mooie locatie , correct personeel , mooie gerechten maar wel zeer klassiek. Spijtig van niet te werken met seizoensproducten , tomaten in december !!

LOUIS
Avis du: 06/12/2018
LOUIS recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

In dit prachtige kader van de oude bank werden...

In dit prachtige kader van de oude bank werden we heel warm onthaald! Het eten was hedendaags, fijn en heel lekker. De maitre d'hotel is een problem solver en zijn enthousiaste vriendelijke team staat hem daar heelijk bij. Een aanrader voor andere en een nieuwe stek voor ons.

Martine P.
Avis du: 02/12/2018
Martine P. recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Na 3 lunchbezoeken waarvan we enorm tevreden...

Na 3 lunchbezoeken waarvan we enorm tevreden en enthousiast waren, hebben we een diner vastgelegd. Intussen kreeg de restaurant nog een ster. Helaas is dit diner geen bevestiging geworden. Alle 4 bezoekers hadden de idee van ‘geen adres om terug te komen...’

nadine
Avis du: 01/12/2018

mooie locatie, goed personeel en lekker eten !...

mooie locatie, goed personeel en lekker eten !

Cilia
Avis du: 30/11/2018
Cilia recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Het was een heerlijke lunch in een sfeervolle...

Het was een heerlijke lunch in een sfeervolle omgeving met uitstekende service. De gerechtjes waren top!

Lore
Avis du: 28/11/2018
Lore recommande ce restaurant pour: Groupes, Business lunch/dîner, Cadre trendy, Gastronomie

Een beleving. Lekker eten, fantastische wijnen...

Een beleving. Lekker eten, fantastische wijnen en top service!

date score