Avis pour De Burgerij Eilandje

590 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
8.6
590 avis
date score
Charlotte
Avis du: 27/02/2020
Charlotte recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

Lekker (vegan) gegeten...

Lekker (vegan) gegeten

Roel
Avis du: 26/02/2020
Roel recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Binnen een aangenaam kader hebben we zeer lekke...

Binnen een aangenaam kader hebben we zeer lekker gegeten en genoten van het samenzijn! Dank voor het gezellige kader en de vlotte bediening. We komen zeker terug.

Nathalie
Avis du: 22/02/2020
Nathalie recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Tis ne lekkere hamburger...

Tis ne lekkere hamburger

Steenwegh
Avis du: 20/02/2020
Steenwegh recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

Vriendelijk personeel, lekkere burger(s)! Gezel...

Vriendelijk personeel, lekkere burger(s)! Gezellig hamburger restaurant...

Marieke
Avis du: 20/02/2020
Marieke recommande ce restaurant pour: Couples, Enfants, Business lunch/dîner, Cadre trendy, Gastronomie, Rapport qualité/prix

De bediening was zeer goed. Ik werd meteen...

De bediening was zeer goed. Ik werd meteen fijn onthaald. Het eten was super lekker en juist genoeg.

Ronny
Avis du: 20/02/2020
Ronny recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Zeer goed. Zoals altijd...

Zeer goed. Zoals altijd

Veerle
Avis du: 17/02/2020
Veerle recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Vriendelijke bediening en lekker gegeten...

Vriendelijke bediening en lekker gegeten

Isabelle
Avis du: 17/02/2020
Isabelle recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants

Personnel très aimable...

Personnel très aimable

Jolien
Avis du: 16/02/2020
Jolien recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

- last minute uurwijziging dat lukte - lekkere...

- last minute uurwijziging dat lukte - lekkere burgers - goede bediening

Tim
Avis du: 11/02/2020
Tim recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

Voor het derde jaar op rij nu vieren we de...

Voor het derde jaar op rij nu vieren we de verjaardagen van opa en mama/tante Kaatje bij 'Burgerij' op 't Eilandje. Heerlijke burgers met zicht op MAS en onze spelende kindjes.

date score