Avis pour Brasserie Hobs

86 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
8.1
86 avis
date score
Désirée
Avis du: 02/01/2020
Désirée recommande ce restaurant pour: Couples

Voor 1 januari 2020 werd onze reservering aange...

Voor 1 januari 2020 werd onze reservering aangenomen. en bevestigd. 10.45 uur. Eenmaal aangekomen bleek de brasserie gesloten. Dan baal je dus enorm.

Marly
Avis du: 02/01/2020
Marly recommande ce restaurant pour: Couples

We stonden voor gesloten deur op Nieuwjaarsdag,...

We stonden voor gesloten deur op Nieuwjaarsdag, terwijl we gereserveerd hadden. Schandalig!

Sammy
Avis du: 24/11/2019
Sammy recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Bediening was zeer slecht...

Bediening was zeer slecht

Arjan
Avis du: 14/11/2019
Arjan recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner, Cadre trendy

Wij vonden het zeer bijzonder dat we niet meer...

Wij vonden het zeer bijzonder dat we niet meer dan 3 gerechten mogen bestellen. Dat de keuken dicht ging om 21:00 uur (terwijl op de website 22:00 uur staat) en dat er geen seintje werd gegeven dat de keuken bijna dicht ging waardoor we geen Dessert hebben kunnen eten. Ook de bediening was niet echt optimaal en drankjes gingen vaak mis of kwamen helemaal niet.

Nel
Avis du: 31/07/2019
Nel recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner

De broodjes vond prima. De bediening vond traag...

De broodjes vond prima. De bediening vond traag. Er stonden ook 3 lege kratten vlak achter mijn stoel, zodat ik amper kon gaan zitten, die horen daar niet te staan als wij met veertig mensen in die ruimte moeten zitten.

Carla
Avis du: 28/10/2018
Carla recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants

We hebben bijna 1,5 uur op ons eten gewacht. Te...

We hebben bijna 1,5 uur op ons eten gewacht. Te duur voor de geleverde kwaliteit.

Elke
Avis du: 08/03/2020
Elke recommande ce restaurant pour: Groupes

Het was er niet aangenaam van temperatuur....

Het was er niet aangenaam van temperatuur. Elke keer als de deur open ging, kwam er een koude tocht binnen. Het gordijn aan de inkomdeur was niet dicht. De borden waren koud, waardoor ons eten lauw werd opgediend. Mijn vader vroeg om zijn vlees in look te bakken of om look in de saus te doen, maar in plaats daarvan kregen we een potje RAUWE look waarvoor dan 1,50 euro werd aangerekend.

Anneliese
Avis du: 23/12/2019
Anneliese recommande ce restaurant pour: Groupes

Ondanks reservering moest er plek voor ons...

Ondanks reservering moest er plek voor ons gezocht worden, waren er niet genoeg croissants en broodjes meer voor onze bestelde brunch, verliepen de bestellingen chaotisch en was de vriendelijkheid maar net. Een (groot) ontbijt met 2 mini broodjes???

Mariya
Avis du: 14/10/2019
Mariya recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner, Cadre trendy

The location is great and we came with high...

The location is great and we came with high expectations after seeing the website and checking the reviews. But in reality we were a bit disappointed. On arrival, we could smell sewers odors. Next to that, the staff was not really welcoming/helpful. We had to ask multiple times for additional drinks / refills and it was a bit slow to get that too. The restaurant was not so busy so we did not know what happened. The preparation of the food was really slow and it took us 1 hour to get our dinner served. Food was ok but nothing spectacular. It is not a place I would return to to be honest...

Chantale
Avis du: 05/09/2020
Chantale recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

We wilden mosselen gaan eten maar die waren...

We wilden mosselen gaan eten maar die waren helaas niet te krijgen. Na ons 1ste drankje zijn ,e vertrokken. We hebben bij restaurant Xaverius hele lekkere mosselen gegeten.

date score