Avis pour Brasserie Hobs

71 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
8.0
71 avis
date score
Lily
Avis du: 20/01/2020
Lily recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

Lekker ontbijt als ik een kleine opmerking...

Lekker ontbijt als ik een kleine opmerking mag maken het spek was koud. En de bediening was heel vriendelijk echt een aanrader en zeker de hobskamer waar wij zaten voor een 50 ste verjaardag te vieren. Doe zo voort

Magda
Avis du: 17/01/2020
Magda recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner, Gastronomie

De service was perfect de sphere was gezellig...

De service was perfect de sphere was gezellig en onze lunch was lekker . Ik kan aanbevelen voor iedere een .

Désirée
Avis du: 02/01/2020
Désirée recommande ce restaurant pour: Couples

Voor 1 januari 2020 werd onze reservering aange...

Voor 1 januari 2020 werd onze reservering aangenomen. en bevestigd. 10.45 uur. Eenmaal aangekomen bleek de brasserie gesloten. Dan baal je dus enorm.

Marly
Avis du: 02/01/2020
Marly recommande ce restaurant pour: Couples

We stonden voor gesloten deur op Nieuwjaarsdag,...

We stonden voor gesloten deur op Nieuwjaarsdag, terwijl we gereserveerd hadden. Schandalig!

Zoé
Avis du: 01/01/2020
Zoé recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Accueil sympathique...

Accueil sympathique

Anneliese
Avis du: 23/12/2019
Anneliese recommande ce restaurant pour: Groupes

Ondanks reservering moest er plek voor ons...

Ondanks reservering moest er plek voor ons gezocht worden, waren er niet genoeg croissants en broodjes meer voor onze bestelde brunch, verliepen de bestellingen chaotisch en was de vriendelijkheid maar net. Een (groot) ontbijt met 2 mini broodjes???

Carlo
Avis du: 07/12/2019
Carlo recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

Alles was goed. Enkel hing er een zeer onaangen...

Alles was goed. Enkel hing er een zeer onaangename rioolgeur.

Olivier
Avis du: 01/12/2019
Olivier recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

Een zeer goede service!...

Een zeer goede service!

Samantha
Avis du: 24/11/2019
Samantha recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Bediening was zeer slecht...

Bediening was zeer slecht

Arjan
Avis du: 14/11/2019
Arjan recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner, Cadre trendy

Wij vonden het zeer bijzonder dat we niet meer...

Wij vonden het zeer bijzonder dat we niet meer dan 3 gerechten mogen bestellen. Dat de keuken dicht ging om 21:00 uur (terwijl op de website 22:00 uur staat) en dat er geen seintje werd gegeven dat de keuken bijna dicht ging waardoor we geen Dessert hebben kunnen eten. Ook de bediening was niet echt optimaal en drankjes gingen vaak mis of kwamen helemaal niet.

date score