Avis pour Brasserie Hobs

69 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
8.0
69 avis
date score
Désirée
Avis du: 02/01/2020
Désirée recommande ce restaurant pour: Couples

Voor 1 januari 2020 werd onze reservering aange...

Voor 1 januari 2020 werd onze reservering aangenomen. en bevestigd. 10.45 uur. Eenmaal aangekomen bleek de brasserie gesloten. Dan baal je dus enorm.

Marly
Avis du: 02/01/2020
Marly recommande ce restaurant pour: Couples

We stonden voor gesloten deur op Nieuwjaarsdag,...

We stonden voor gesloten deur op Nieuwjaarsdag, terwijl we gereserveerd hadden. Schandalig!

Zoé
Avis du: 01/01/2020
Zoé recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Accueil sympathique...

Accueil sympathique

Anneliese
Avis du: 23/12/2019
Anneliese recommande ce restaurant pour: Groupes

Ondanks reservering moest er plek voor ons...

Ondanks reservering moest er plek voor ons gezocht worden, waren er niet genoeg croissants en broodjes meer voor onze bestelde brunch, verliepen de bestellingen chaotisch en was de vriendelijkheid maar net. Een (groot) ontbijt met 2 mini broodjes???

Carlo
Avis du: 07/12/2019
Carlo recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

Alles was goed. Enkel hing er een zeer onaangen...

Alles was goed. Enkel hing er een zeer onaangename rioolgeur.

Olivier
Avis du: 01/12/2019
Olivier recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

Een zeer goede service!...

Een zeer goede service!

Samantha
Avis du: 24/11/2019
Samantha recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Bediening was zeer slecht...

Bediening was zeer slecht

Arjan
Avis du: 14/11/2019
Arjan recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner, Cadre trendy

Wij vonden het zeer bijzonder dat we niet meer...

Wij vonden het zeer bijzonder dat we niet meer dan 3 gerechten mogen bestellen. Dat de keuken dicht ging om 21:00 uur (terwijl op de website 22:00 uur staat) en dat er geen seintje werd gegeven dat de keuken bijna dicht ging waardoor we geen Dessert hebben kunnen eten. Ook de bediening was niet echt optimaal en drankjes gingen vaak mis of kwamen helemaal niet.

Veiner
Avis du: 02/11/2019
Veiner recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

Borden niet proper. Eten koud. Smaak was goed...

Borden niet proper. Eten koud. Smaak was goed maar producten waren droog as iets... service niet zo oauw

Lianne
Avis du: 23/10/2019
Lianne recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Prima eten en rustige setting,...

Prima eten en rustige setting,

date score