Avis pour Grieks Restaurant Philos

165 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
8.8
165 avis
date score
Mieke
Avis du: 18/07/2019
Mieke recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

Eerste keer en zeker niet de laatste keer....

Eerste keer en zeker niet de laatste keer. Zeer mooi terras, spijtig van de drukke rijweg ernaast, maar dat maakt het lekker eten en de vrolijke eigenaar zeker goed. Daar wij kleine eters zijn durfden we nog geen voorgerecht te nemen, maar dat kan je gerust wel doen, maar als je het dessert van sinaasappelgebak met ijs nog wil, moet je nog wel een plaatsje vrijlaten. Lekker rosé wijntje. Vriendelijke bediening.

Koen
Avis du: 09/07/2019
Koen recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Het eten is super lekker en de sfeer is geweldi...

Het eten is super lekker en de sfeer is geweldig, een beetje luide muziek maar dat moet je er maar bij nemen die avond.

Wouter
Avis du: 07/07/2019
Wouter recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

Steeds lekkere Tapas, goede bediening en zeer...

Steeds lekkere Tapas, goede bediening en zeer vriendelijke patron! Helemaal top!

Hugo
Avis du: 05/07/2019
Hugo recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Super vriendelijke bediening en zeer fijne...

Super vriendelijke bediening en zeer fijne gerechten. We hebben echt een avondje genoten.

Jef
Avis du: 05/07/2019
Jef recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

We zijn hier weer met vrienden gaan eten. Toen...

We zijn hier weer met vrienden gaan eten. Toen we de voorgerechtjes kozen kregen we nog enkele suggesties van de dag. Alles was lekker en supervers. Ook de hoofdgerechten waren heel lekker. Het was een vlotte bediening en de eigenaar is zoals altijd heel vriendelijk en goedgezind. Voor herhaling vatbaar.

Yvette
Avis du: 24/06/2019
Yvette recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Zee warm onthaal door de chef en zijn vrouw....

Zee warm onthaal door de chef en zijn vrouw. Er staan inderdaad andere gerechten op dan wij gewoon waren van de Griekse keukenn, dus hebben we ons laten verrassen door de keuze van de chef en die was super. Echt lekker gegeten en we komen zeker nog terug.

Christina
Avis du: 16/06/2019
Christina recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Bijzonder fijn eten. Wij komen speciaal voor...

Bijzonder fijn eten. Wij komen speciaal voor de geit met yoghourt! Vriendelijke bediening en altijd vrolijke patron. Een aanrader in Antwerpen.

Julien
Avis du: 15/06/2019
Julien recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Alles was perfect zoals altijd!!...

Alles was perfect zoals altijd!!

date score