Avis pour Kloonies

339 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
8.7
339 avis
date score
Griet
Avis du: 17/08/2019
Griet recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Alles wat je verwacht van een ontbijt op verpla...

Alles wat je verwacht van een ontbijt op verplaatsing. Lekker eten en zeer vriendelijk personeel. We werden goed verwend!

Greta
Avis du: 16/08/2019
Greta recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Vriendelijk personeel. Veel keuze. Lekker ontbi...

Vriendelijk personeel. Veel keuze. Lekker ontbijt. Gezellige zaak.

Amber
Avis du: 12/08/2019
Amber recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

Super lekker ontbijt, veel keuze en vriendelijk...

Super lekker ontbijt, veel keuze en vriendelijke bediening! Ik kom hier graag op zondag

Marleen
Avis du: 31/07/2019
Marleen recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Altijd heel vriendelijk en lekker ontbijt....

Altijd heel vriendelijk en lekker ontbijt. We moesten eventjes wachten op het ontbijt en we kregen iets om te drinken van de zaak. Service is top! !!

Ann
Avis du: 08/07/2019
Ann recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Super, goed ontbijt en prima bediening! Wij...

Super, goed ontbijt en prima bediening! Wij komen graag nog eens terug!

nathalie
Avis du: 01/07/2019
nathalie recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

Zoals elke keer super vriendelijke mensen en...

Zoals elke keer super vriendelijke mensen en ontbijt verzorgt!

Peter
Avis du: 03/06/2019
Peter recommande ce restaurant pour: Rapport qualité/prix

Zeer goede service, lekker uitgebreid ontbijt,...

Zeer goede service, lekker uitgebreid ontbijt, de yoghurt was erg lekker. We komen zeker terug

Greet
Avis du: 27/05/2019
Greet recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Zeer aangenaam kader, leuke kaart en een bijzon...

Zeer aangenaam kader, leuke kaart en een bijzonder vriendelijke, correcte en attentvolle bediening.

Els
Avis du: 18/05/2019
Els recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Superlekker ! Supperleuke lokatie! Alles dik...

Superlekker ! Supperleuke lokatie! Alles dik io! ;-)

Maglien
Avis du: 29/04/2019
Maglien recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Fantastisch! Heel lekker en zeker voldoende...

Fantastisch! Heel lekker en zeker voldoende en super gezellig om te ontbijten! Wij komen zeker terug heb alvast een nieuwe afspraak vastgelegd :-)

date score
×

Devenez membre de Resto.be

Plus de 385 000 personnes sont inscrites sur Resto.be !

Rejoignez notre communauté et profitez de nombreux avantages en tant que membre Resto.be :

Recevez des offres promotionnelles personnalisées
Gérez vos propres listes (wishlist, Favoris, J’ai visité, …), vos réservations en ligne, vos avis, vos informations personnelles
Accédez aux réservations en avant-première pour certains de nos événements incontournables tels que les RestoDays

Inscrivez-vous avec votre compte Facebook

Recommandé

Le moyen le plus facile de vous connecter à Resto.be

ou

Remplissez les informations ci-dessous