Avis pour Grieks Restaurant Apollon

18 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
7.3
18 avis
date score
An
Avis du: 08/04/2019
An recommande ce restaurant pour: Couples

Hoofdgerechten werden vlak na het voorgerecht...

Hoofdgerechten werden vlak na het voorgerecht geserveerd. Moussaka gewoon smakeloos, stifado zo goed als geen saus. Personeel spreekt en verstaat zo goed als geen Nederlands.

placeholder
Marc
Avis du: 24/03/2019
Marc recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Bijzonder goede ervaring, zeker nog eens over...

Gisteren met mijn echtgenote een hapje gaan eten. Het werd echter meer dan een hapje, eerder een geweldige ervaring. De gegrilde zwaardvis was bijzonder goed. Ondanks het feit dat het restaurant de hele tijd volledig bezet was, verliep de bediening zeer vlot en op een aangename manier. Complimenten aan de chef.

Winston
Avis du: 23/03/2019
Winston recommande ce restaurant pour: Groupes

Onderbemand, slechte service, na een uur na...

Onderbemand, slechte service, na een uur na keuze kwamen ze zeggen dat gekozen gerecht niet beschikbaar was. Uur wachten op hummus, daarna nog eens 10 minuten op brood. Oh ja, eten was ook nog eens koud.

Rhynia
Avis du: 11/01/2019
Rhynia recommande ce restaurant pour: Couples, Enfants, Cadre trendy, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Nice and cosy restaurant, good food good prices

After the renovation the interiour has improved a lot. The food is still the same good quality and the prices are corresponding to the quality. Service is excellent and atmosphere very friendly

Axelle
Avis du: 11/01/2019
Axelle recommande ce restaurant pour: Enfants, Cadre trendy, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Lekker grieks eten en leuke muziek, erg mooi...

Ik vond het eten heel lekker en de muziek was erg leuk. Ook binnen zag alles er heel mooi uit.

placeholder
Hypo
Avis du: 11/01/2019
Hypo recommande ce restaurant pour: Couples, Groupes, Enfants, Cadre trendy, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Top restaurant voor de prijs/kwaliteit

Vlotte bediening van lekkere gerechten in een aangename omgeving. De live muziek was zeker een goed idee

placeholder
Marc
Avis du: 11/01/2019
Marc recommande ce restaurant pour: Couples, Groupes, Enfants, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Vriendelijke bediening in een prachtig kader,...

Het eten is van goede kwalteit, netjes gedresseerd op de borden. Gezien de prijs zijn de verschillende gerechten zeker waard om eens uit te proberen. Er wordt zeker de moeite gedaan om kwaliteitsvolle producten te gebruiken bij de bereiding van de verschillende gerechten. Het restaurant heeft een zeer mooi en gezellig interieur, zeker na de voorbije restauratie van het gebouw. Nu is ook de eerste verdieping veel aangenamer. De bediening is vlot en zeer vriendelijk. beslist een aanrader voor een gezellige maaltijd, maar ook voor een snelle hap.

placeholder
Marc
Avis du: 11/01/2019
Marc recommande ce restaurant pour: Couples, Groupes, Enfants, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Vriendelijke bediening in een prachtig kader,...

Het eten is van goede kwalteit, netjes gedresseerd op de borden. Gezien de prijs zijn de verschillende gerechten zeker waard om eens uit te proberen. Er wordt zeker de moeite gedaan om kwaliteitsvolle producten te gebruiken bij de bereiding van de verschillende gerechten. Het restaurant heeft een zeer mooi en gezellig interieur, zeker na de voorbije restauratie van het gebouw. Nu is ook de eerste verdieping veel aangenamer. De bediening is vlot en zeer vriendelijk. beslist een aanrader vor een gezellige maaltijd, maar ook voor een snelle hap.

Mark
Avis du: 04/01/2019

Een uur gewacht zonder resultaat.

Wat een tijdverspilling! Ik kwam binnen in een nagenoeg leeg restaurant, en ik hoop na mijn bezoek dat dit ook zo blijft... Heb een uur gewacht, zonder iets op tafel te krijgen. De onvriendelijke 'bediening' begreep ook nauwelijks wat ik vroeg. Ben hier zonder eten vertrokken en zal hier nooit meer een voet binnnezetten, noch dit 'restaurant' aanbevelen aan mijn ergste vijand. Jammer dat ik hier minimum 1 ster moet geven, anders was dit een dikke nul!

Mark
Avis du: 04/01/2019

Een uur gewacht zonder resultaat.

Wat een tijdverspilling! Ik kwam binnen in een nagenoeg leeg restaurant, en ik hoop na mijn bezoek dat dit ook zo blijft... Heb een uur gewacht, zonder iets op tafel te krijgen. De onvriendelijke 'bediening' begreep ook nauwelijks wat ik vroeg. Ben hier zonder eten vertrokken en zal hier nooit meer een voet binnnezetten, noch dit 'restaurant' aanbevelen aan mijn ergste vijand. Jammer dat ik hier minimum 1 ster moet geven, anders was dit een dikke nul!

date score