Avis pour De Kaai

320 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
8.3
320 avis
date score
Olivier
Avis du: 12/01/2017

eten niet echt heel lekker...

eten niet echt heel lekker

Denise
Avis du: inconnu
Denise recommande ce restaurant pour: Couples

Het is onvindbaar, geen restaurant gezien op...

Het is onvindbaar, geen restaurant gezien op de straatnaam en teveel werkzaamheden. Totaal niet aan kunnen komen

Bart v.
Avis du: inconnu
Bart v. recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

Wij zijn gisteren bij jullie uiteten geweest. H...

Wij zijn gisteren bij jullie uiteten geweest. Het is een prachtige locatie, erg sfeervol. Als tip geven wij aan om een veer op de deur te zetten. Erg vaak bleef de deur open staan als mensen gingen roken, waardoor er veel kou naar binnen trok. De bediening was zeer vriendelijk, maar kon het niet aan. Bediening stond soms zelf achter de bar om koffie te maken. Te weinig mensen in de bediening, veel lege glazen, veel wachtende klanten. De kaart en het eten waren oke, maar niet bijzonder. Kleine simpele kaart met echt lekkere gerechten van het seizoen zou een aanwinst zijn.

nathalie
Avis du: 16/02/2017
nathalie recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

heel lang moeten wachten zowel om te bestellen...

heel lang moeten wachten zowel om te bestellen als elke gang te krijgen. muziek dat te hard stond om elkaar fatsoenlijk te kunnen verstaan. om dat om een bepaald uur de rekening te krijgen met de woorden "het word nu een ander kader maar u mag gerust blijven zitten, maar dit stu moet al afgerekend worden" geen probleem.. Maar als alles dan gelijk van tafel gehaald word en je buiten gekeken word om je tafel te kunnen wegzetten. dit was niet leuk.

Frank
Avis du: 18/04/2019
Frank recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner

1- lamsbout die op de kaart stond was niet...

1- lamsbout die op de kaart stond was niet voorradig. 2- de fles wij die besteld was kon niet worden geserveerd omwille ontbreken kurkentrekker ( enkel flessen met schroefdop ter beschikking ) 3- de kalfszwezerik was niet oke

veronique
Avis du: 22/10/2017
veronique recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

Mijn hazerug was nog rauw binnen in. Hij rook...

Mijn hazerug was nog rauw binnen in. Hij rook dan ook niet lekker. Een gevraagde glas witte wijn hebben we 2x moeten vragen.

Paul
Avis du: 07/09/2017
Paul recommande ce restaurant pour: Groupes, Business lunch/dîner

Vier personen: twee dagmenu's (soep en tagliata...

Vier personen: twee dagmenu's (soep en tagliata) + 2 hoofdschotels Na de soep méér dan een uur gewacht op het vervolg De tagliata's waren grijs, droog, door en door gegaard, daar waar er saignant en à point besteld was. De begeleidende sla was totaal verslapt in de vinaigrette, de geschaafde kaaskrullen waren brokken. Niet te vreten, niet om aan te zien.

Philip
Avis du: 02/08/2017

Restaurant was gesloten ondanks bevestiging...

Restaurant was gesloten ondanks bevestiging van de reservatie door tablebooker!

Bart
Avis du: 05/09/2019
Bart recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Één keer en nooit meer. Met een gezelschap...

Één keer en nooit meer. Met een gezelschap van 6 gingen we eten. De locatie vlak tegen de Schelde is zeker heel mooi, maar mag zeker niet de reden zijn om hier te komen eten. Bij het binnenkomen duurde het al bijna 20’ voor we ons aperitief hadden. Na het opnemen van de bestelling om te eten duurde het ook meer dan een uur eer de eerste borden op tafel verschenen. De bestelde steaks en carpaccio waren ok. De vis was een ander paar mouwen. Het bord met zeebaars en risotto zag er wel mooi uit toen het toekwam. Toen ik er van begon te eten was de teleurstelling groot. De vis totaal niet gekruid, veel te ver gebakken en een risotto waar niets smeuïg aan was maar eerder aan een baksteen deed denken. Wat een teleurstelling. Wanneer bij het afruimen dan gevraagd werd of alles ok was, maakte ik mijn opmerkingen over aan de garçon. Haar eerste reactie was in de lach schieten, maar ging de opmerkingen dan toch overmaken aan de chef. Verder geen excuses of een andere geste.

Renild
Avis du: 25/03/2019
Renild recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Bestelling werd snel opgenomen maar we hebben...

Bestelling werd snel opgenomen maar we hebben meer dan 2 uur moeten wachten op het eten... vergeten worden is niet aangenaam!

date score